Brink Climate Systems kiest voor QOORE

Onlangs ondertekende Tom Oosterman, Hoofd P&O van Brink Climate Systems en Nick Wijenberg, Algemeen Directeur van QOORE het samenwerkingscontract, waarmee QOORE exclusief recruitmentpartner wordt voor Brink Climate Systems.

QOORE wordt voor Brink Climate Systems dé partij voor de werving & selectie van MBO+, HBO en WO professionals in de vakgebieden:

  • Operations
  • Quality & Service
  • Inkoop & Logistiek
  • Sales & Marketing
  • Finance
  • Management & Directie

Brink Climate Systems werkt met circa 250 enthousiaste medewerkers aan innovatieve oplossingen voor excellente lucht en een comfortabel binnenklimaat. Het is inspirerend om te zien hoe het gehele team van Brink Climate Systems zich elke dag inzet voor hun visie, namelijk: excellente binnenlucht bereikbaar maken voor iedereen. Brink Climate Systems is gevestigd in Staphorst. Het moderne pand ligt direct naast de A28 en is goed bereikbaar uit alle richtingen. Brink Climate Systems is ambitieus, stelt haar medewerkers centraal en biedt volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

''Onze organisaties passen goed bij elkaar. Daarnaast hebben wij de ervaring en expertise in de doelgroep van Brink Climate Systems, waardoor wij veel vertrouwen hebben in een succesvolle samenwerking.'' Aldus Nick Wijenberg.


Links: Nick Wijenberg, Algemeen Directeur QOORE

Rechts: Tom Oosterman, Hoofd P&O Brink Climate Systems


Deel dit artikel:

   

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Niks missen van de laatste trends en ontwikkelingen, bedrijven en arbeidsmarktkansen in de maak- en procesindustrie?