Betap qoore

Terug naar de textiel: De start van Jacqueline als Product Engineer bij Betap

Door: Liset Leesduur: 2 minuten

Terug naar de textiel: De start van Jacqueline als Product Engineer bij Betap

Wanneer je het R&D Centrum van Betap aan de Blokmat te Genemuiden binnenkomt, wordt direct duidelijk dat het hier bruist van innovatie en creativiteit. We ontmoeten hier Jacqueline van Dijk die recent bij Betap gestart is als Product Engineer Automotive. Jacqueline heeft Technische Bedrijfskunde en Textiel gestudeerd in Enschede en is haar carrière gestart binnen de textiel.

Jacqueline startte bij Miss Etam als Store Analist en vervolgde deze leerzame periode binnen de Energiebranche bij Engie. Hier heeft Jacqueline haar analytische vaardigheden verder ontwikkelt en de functies van Markt Analist en later Business Analist vervuld. Na 14 mooie jaren was het tijd voor een volgende stap, die Jacqueline vond in de vorm van een analytische en leidinggevende rol op de marketingafdeling van Alticom, dat nu bekend staat als Cellnex.

Het contact met QOORE

Cellnex verhuisde naar Utrecht en hierdoor werd de afstand voor Jacqueline op den duur te veel. In de oriëntatiefase gericht op een nieuwe baan kwam Jacqueline in contact met Laura Steinebach van QOORE Industry. “Laura nodigde mij uit op gesprek bij QOORE in Zwolle, waar we vacatures van Betap bespraken", verteld Jacqueline. “Al snel kon ik op gesprek bij Betap voor twee verschillende functies. Een vertrouwde functie als Business Intelligence Analist of een compleet nieuwe uitdaging als Product Engineer Automotive”. Jacqueline koos voor de uitdaging en blikt vanaf haar nieuwe werkplek terug op het sollicitatietraject.

‘’Werken met QOORE is voor mij een hele fijne ervaring geweest. Door het prettige contact ga je helemaal gerust op bezoek bij het bedrijf.

Ik vond het heel prettig dat je bij elke stap van het proces betrokkenheid ervaarde. De hulp in de voorbereiding, maar ook de gesprekken na het sollicitatiegesprek waarin Laura naar mijn bevindingen vroeg.’’

Betap als werkgever

Als Product Engineer Automotive zal Jacqueline zich bezighouden met de ontwikkeling en verbetering van producten van Betaps Business Unit Automotive. Dit onderdeel van Betap richt zich op de productie van tapijt die uiteindelijk in de meest uiteenlopende automerken haar eindbestemming vindt.

Betap is een van de marktleiders in de productie en internationale verkoop van tapijt. Met een team van 250 bevlogen medewerkers worden voor verschillende markten tapijt geproduceerd. Klanten van Betap bevinden zich binnen de automotive, woon-, landscape-, commerciële en beurssector. Het is goed mogelijk dat je het tapijt of kunstgras van Betap al eens bent tegengekomen.

Een nieuwe start

Jacqueline's inwerkperiode bij Betap was enorm divers.

''Tijdens mijn inwerkperiode heb ik de kans gehad om een groot deel van mijn collega's, zowel op kantoor als op de productieafdeling, te ontmoeten. Dit gaf een goed beeld van de omvang van de organisatie. Het is mooi om te zien hoe nauw de teams samenwerken en dat de banden tussen productie en kantoor sterk zijn.''

Blik op de toekomst

Jacqueline heeft duidelijke ambities in haar rol als Product Engineer bij Betap. Met haar natuurlijke nieuwsgierigheid hoopt ze voortdurend bij te leren in dit vakgebied. De omvang van het bedrijf maar ook de branche spreken haar enorm aan. Bovendien ziet Jacqueline altijd ruimte voor verbetering en kijkt ze ernaar uit om samen te werken en bij te dragen aan de voortdurende ontwikkelingen binnen Betap.

Wat ons betreft een inspirerend verhaal dat getuigt van een goede match, persoonlijke groei en het benutten van kansen. Heb jij ook de ambitie om aan de slag te gaan binnen industry, food of logistics en kan je hulp gebruiken bij het vinden van de juiste match? Neem contact op met een van onze experts. Wij denken graag mee over jouw juiste vervolgstap!

Klik hier om alle vacatures te bekijken.

Betap Genemuiden samenwerking QOORE

Deel dit artikel:

Contact?

Wil je graag meer weten over dit onderwerp? Of heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan gerust contact met ons, we maken graag kennis met je!

Contact opnemen