Header

Op zoek naar vaste invulling voor uw vacature(s)? Met haar ruime ervaring in het werven en selecteren van vaste professionals, gespecialiseerde teams én persoonlijke aanpak, is QOORE uw recruitmentpartner voor de invulling van uw vacature(s). Wanneer wij een werving & selectie opdracht voor u doen, bieden wij twee opties tot samenwerking. Op basis van exclusiviteit of zonder exclusiviteit.


Exclusief
Een samenwerking op basis van exclusiviteit heeft onze voorkeur. Dit biedt ons namelijk de mogelijkheid om alle middelen in te zetten die nodig zijn om tot de gewenste invulling te komen. Zo reserveren wij ons gespecialiseerde recruiters voor uw opdracht en ondersteunen de werving indien nodig met gerichte marketingcampagnes. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit in onze dienstverlening bieden die vaak nodig is om in een schaarse arbeidsmarkt toch de juisten kandidaten te werven voor uw vacature(s). Dit werkt dus niet alleen voor ons prettig, maar levert uiteindelijk voor u de beste resultaten op. Hierbij kunnen we zowel exclusiviteit afspreken voor een bepaalde periode als voor onbepaalde tijd.


Niet exclusief
Wanneer u ervoor kiest om de vacature ook bij een ander bureau uit te zetten en/of zelf de mogelijkheid wilt houden om voor de betreffende vacature rechtstreeks iemand aan te nemen, spreken we van een samenwerking zonder exclusiviteit. Uiteraard respecteren wij deze keuze, maar moeten dan ook eerlijk zijn dat wij niet onze volledige dienstverlening in kunnen zetten. Wij kunnen een opdracht in dat geval zeker aannemen, maar zijn genoodzaakt om de werving te beperken tot een search in onze eigen database.Onze experts

Contact opnemen