Banner noa mondria

Maak kennis met Noa Mondria, Recruiter bij QOORE Food!

Door: Liset Leesduur: 1 minuten

Op 8 november is Noa Mondria begonnen bij QOORE. Noa gaat aan de slag als Recruiter en voegt zich bij QOORE Food. Noa is 21 en woonachtig in Zwolle en Nijmegen. Eerder al behaalde ze haar Bachelor Bedrijfskunde en op dit moment combineert ze haar twee dagen bij QOORE met het afronden van haar Master Strategic Human Research Leadership. Een bezige bij die haar eerste weken met enthousiasme heeft doorgebracht!

Noa vertelt: "Wat ik leuk vind aan deze functie, is de combinatie van het zoeken naar geschikte kandidaten en het contact met mensen. De diversiteit in vacatures zorgt ervoor dat je veel verschillende mensen spreekt. Bovendien is het werken met een jong team en de gezellige sfeer op kantoor echt een pluspunt."

"Ik heb bewust gekozen om twee dagen per week te werken tijdens mijn studie. Dit stelt me in staat om mijn theoretische kennis direct in de praktijk te brengen en tegelijkertijd waardevolle werkervaring op te doen. Ik zie het als een kans om niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk te groeien, bijvoorbeeld door mijn communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen,"

In haar vrije tijd speelt Noa graag een potje tennis en ze kijkt ernaar uit om hierin binnenkort weer les te krijgen. Daarnaast gaat ze vaak met vrienden op pad voor een borrel of een etentje.

Hoewel Noa net is begonnen bij QOORE, is ze nu al enorm positief over haar nieuwe rol. Met haar kennis en ervaring kunnen we niets anders dan succes verwachten en we zijn dan ook erg blij met haar in het team!

Start to Win!

Deel dit artikel:

Contact?

Wil je graag meer weten over dit onderwerp? Of heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan gerust contact met ons, we maken graag kennis met je!

Contact opnemen