QOORE en de Graaf Bakeries

De start van Maxime als Quality Engineer bij De Graaf Bakeries!

Door: Liset Leesduur: 1 minuten

Maxime van Zandbrink is gestart als Quality Engineer bij de Graaf Bakeries in Bunschoten-Spakenburg! De Graaf Bakeries maakt dagelijks duizenden zoete- en hartige snacks voor consumenten door heel Europa. Ze zijn een grote speler op de Nederlandse markt en hebben de ambitie om in de rest van Europa nog verder te groeien. Met meer dan 250 medewerkers op vier locaties in Nederland en verkooppunten in Duitsland, Frankrijk en Spanje, zijn ze daarmee al een flink eind op weg. Als Instore Bakery Specialist is het advies gebaseerd op 3 decennia ervaring én op concrete marktdata. Als specialist weten zij wat leeft bij de consument, wat de trends zijn en spelen daar direct op in.

Daarnaast ondersteunen ze verschillende organisaties bij de keuze van kwalitatieve grondstoffen en produceren daarmee de lekkerste snacks. Van functionele verpakking tot aantrekkelijke presentatie in het schap. In de opleidingsruimte of op locaties trainen ze jouw winkelpersoneel wat betreft ontdooien en afbakken van bake-off snacks. Alles voor een verse geur- en smaakbeleving!

Kwaliteit en hygiëne zijn enorm belangrijk in de levensmiddelenindustrie en Maxime kijkt ernaar uit om met haar expertise en ervaring de kwaliteit en hygiëne naar een hoger niveau te tillen. Maxime heeft scholing gevolgd om binnen de voedingsindustrie aan de slag te gaan. Ze heeft hierna ervaring opgedaan in het kwaliteitsgebied in een rol als Quality Controller van een laboratorium. De keuze om een nieuwe baan te zoeken kwam voort uit een gebrek aan uitdaging. Ze besloot eerst zelf op zoek te gaan, maar kwam al gauw in contact met QOORE die haar zoektocht heeft kunnen versnellen. QOORE heeft opties voorgedragen die Maxime zelf nog niet eerder had opgemerkt.

''Het fijne aan QOORE is dat je een deel van het sollicitatieproces uit handen geeft, ze denken veel met je mee en houden je altijd op de hoogte. Dit scheelt veel tijd en biedt de mogelijkheid om te sparren over keuzes.'' 

Maxime was op zoek naar een functie met meer uitdaging waarin ze haar expertise nog beter kon inzetten. Waziem heeft Maxime snel kunnen matchen met een passende werkgever. QOORE zocht voor De Graaf Bakeries versterking voor de kwaliteitsafdeling en een functie als deze sloot goed aan bij de wensen en eisen van Maxime, hierna konden de gesprekken gevoerd worden.

In haar nieuwe functie voelt Maxime zich direct op haar plek. Ze geeft aan genoeg uitdaging te zijn bij De Graaf Bakeries en kijkt uit naar de toekomst. Het takenpakket van een Quality Engineer bevat verschillende onderdelen. Zo ben je druk bezig met het controleren en aanpassen van de etiketten, het beoordelen van producten, het afhandelen van klachten, het verzamelen van informatie en het uitvoeren van kwaliteitsrondes.  

Over het contact met QOORE is Maxime positief. "Ik ben gedurende het hele proces op de hoogte gehouden, ook het beeld dat in onze gesprekken werd geschetst over de functie komt perfect overeen met hoe de rol echt is. Deze eerlijkheid en transparantie vind ik fijn." 

Heb jij net als Maxime affiniteit met Quality? Wij kijken graag met je mee naar passende uitdagingen in dit vakgebied in de industrie of voedingsbranche. Kijk tussen onze vacatures van Food en Industry of neem contact met ons op zodat we samen jouw persoonlijke wensen kunnen bespreken.

Waziem Farouk en Maxime van Zandbrink
Waziem Farouk en Maxime van Zandbrink


Deel dit artikel:

Contact?

Wil je graag meer weten over dit onderwerp? Of heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan gerust contact met ons, we maken graag kennis met je!

Contact opnemen