Laura inge woodvision qoore

De start van Inge Buurkes als Hoofd Verkoop Binnendienst bij Woodvision!

Door: Liset Leesduur: 1 minuten

Inge Buurkes is onlangs begonnen aan haar nieuwe uitdaging als Hoofd Verkoop Binnendienst bij Woodvision in Kampen. Woodvision B.V. staat bekend om hoogwaardige tuinhoutproducten die het buitenleven comfortabel maken. Zodra je het terrein van Woodvision opkomt, komt de heerlijke houtgeur je tegemoet! Met de merken Woodvision en Hillhout bieden ze een veelzijdige en stijlvolle collectie van tuinhoutproducten zoals meubels, schuttingen en tuinverblijven. Laura van QOORE Industry is bij Inge langs geweest om bij te praten over de indrukken en ervaringen van haar eerste periode bij Woodvision.

De start bij Woodvision

Inge's onboarding begon met twee weken 'hands-on' werk op afdeling logistiek, waar ze betrokken was bij het verzamelen van bestellingen en de kans kreeg om vertrouwd te raken met de producten en het logistieke proces.

Inge vertelt: ''Fijn om op deze manier een goed gevoel te krijgen bij de producten. Afdeling logistiek is een belangrijke schakel binnen het verkoopproces, het is goed om de communicatie tussen deze twee afdelingen open en professioneel te houden. Daar zijn zeker een aantal speerpunten uitgekomen.''

Woodvision had als doel om een Hoofd Verkoop Binnendienst te vinden die als bruggenbouwer kon fungeren tussen verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Het creëren van die interne verbinding is van grote waarde voor de algehele efficiëntie en effectiviteit. Met Inge heeft Woodvision deze schakel gevonden.

Haar ervaring

Inge brengt ruime ervaring in (internationale) Sales met zich mee en is bekend met de diverse systemen die Woodvision gebruikt. Eén van haar eerste projecten bij Woodvision wordt de implementatie van het CRM-systeem, wat een uitstekende kans biedt om informatie en communicatieprocessen te stroomlijnen en samen te brengen.

Teamoverleg

Om kennis te maken met het team, relaties te versterken en toekomstvisies te delen heeft Inge een externe lunch geïnitieerd. Ze heeft gedeeld wat de prioriteiten van de organisatie zijn en heeft samen met het team 'nice-to-haves' en 'must-haves' uitgewerkt om zo op korte termijn al veranderingen te kunnen implementeren. Inge vertelt dat de bedrijfscultuur bij Woodvision wordt gekenmerkt door openheid en gezelligheid. Het is een omgeving waarin teamleden elkaar ondersteunen en waar je je snel op je gemak voelt!

Een vertrouwd gevoel met QOORE

Inge deelde ook haar voorgeschiedenis met QOORE. Ze is namelijk in 2017 via QOORE gestart bij Carlisle en was zeer tevreden over de bemiddeling. Dankzij deze positieve ervaring blijft ze in contact via de nieuwsbrief, LinkedIn en de website van QOORE. Inge noemt dat het aanbod van QOORE altijd passend is bij haar behoefte, zowel qua functieniveau, de branche en ook de regio waarin de bedrijven gevestigd zijn.

''Jullie website is overzichtelijk en de vacatures zijn informatief, maar voor mij geven de efficiënte contactmomenten en snelle doorlooptijden jullie echt een voorsprong ten opzichte van anderen.''

Een blik op de toekomst

Inge sluit af door te benadrukken dat ze vol zit met ambities voor de toekomst. Ze kijkt altijd uit naar nieuwe kansen om te groeien in haar rol en vakgebied.

Inge Buurkes en Woodvision gaan een veelbelovende tijd tegemoet, en we wensen haar het allerbeste in haar nieuwe rol. Ben je enthousiast geworden door de ervaring van Inge en ben je zelf ook op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje tussen onze vacatures of neem contact op met een van onze experts om jouw wensen in kaart te brengen.

Start to Win!

Inge Buurkes en Laura Steinebach
Inge Buurkes en Laura Steinebach


Deel dit artikel:

Contact?

Wil je graag meer weten over dit onderwerp? Of heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan gerust contact met ons, we maken graag kennis met je!

Contact opnemen