Robbert doulat

Robbert Doulat versterkt Loparex als Quality Assurance Officer

QOORE Industry bezocht Robbert Doulat, die vol enthousiasme de uitdaging als eerste Quality Assurance Officer bij Loparex is aangegaan. Bij binnenkomst viel meteen de ontspannen en gemoedelijke sfeer op. Er heerst een professionele en toegankelijke houding op de werkvloer, wat resulteert in een productieve bedrijfscultuur. Tijdens ons gesprek met Robbert hebben we zijn ervaringen van de eerste weken besproken, evenals de manier waarop hij vorm heeft gegeven aan zijn rol gedurende deze periode.

Loparex BV, gevestigd te Apeldoorn, is een toonaangevende fabrikant van release liners, die zich onderscheidt door innovatieve extrusie- en coatingtechnieken. Met deze geavanceerde methoden produceert het bedrijf op maat gemaakt dragermateriaal voor diverse professionele toepassingen.

De QA-ervaring van Robbert
Robbert heeft zijn ervaring in het beheersen en verbeteren van processen opgedaan tijdens zijn loopbaan bij Abbott. Na tien jaar werkzaam te zijn geweest als QC-labtechnicus, maakte hij binnen het bedrijf de overstap naar de afdeling QA. Hier heeft Robbert eveneens tien jaar gewerkt en diverse functies vervuld. Voordat hij bij Loparex in dienst trad, was Robbert werkzaam bij TSC Life, een bedrijf dat medische producten produceert. Hier heeft hij veel kennis opgebouwd op het vlak van medische wet- en regelgeving. Dit sluit mooi aan op de toekomstperspectieven, aangezien Loparex haar positie in het medische segment wil versterken. Met al zijn expertise en kennis zal Robbert zich binnen Loparex volledig kunnen toewijden aan zijn taken.

Plan van aanpak
Bij Robbert was de aanvangsperiode even wennen. "Het is een uitdaging om de taken binnen een nieuwe functie te identificeren," vertelde Robbert. Er zijn zeker voldoende taken, en al snel realiseerde hij zich dat er veel te doen is op het gebied van kwaliteit.

Met zijn werkschoenen aan en een veiligheidsbril op loopt Robbert rechtstreeks van zijn bureau naar de productielijn. Daar observeert hij de lijn, gaat in gesprek met de operators en loopt mee met verschillende afdelingen. Op deze manier verwerft hij een duidelijk beeld en kan hij een plan van aanpak opstellen om de Good Manufacturing Practice (GMP) naar een hoger niveau te tillen. Na bespreking van zijn plan met zijn manager zullen de prioriteiten binnen het bedrijf worden vastgesteld en zal worden bepaald welke taken Robbert als eerste zal oppakken. "Mijn voornaamste taak is om advies te geven, verbeteringen aan te dragen en mensen hiervoor te enthousiasmeren," aldus Robbert.

De ondersteuning van QOORE Industry
Robbert was reeds bekend bij QOORE Industry. Bij het ontvangen van de vacature voor Quality Assurance Officer kwam Laura Steinebach dan ook direct bij Robbert uit. Ze nam contact met hem op en bood hem de functie van Quality Assurance Officer bij Loparex aan. Deze functie bracht verschillende voordelen met zich mee, zoals verminderde reistijd, gunstige arbeidsvoorwaarden en een dynamische werkomgeving. Robbert stemde in met de vacature en vond de gesprekken die volgden bijzonder prettig. Alle verwachtingen die Robbert had, werden waargemaakt. "Ik heb een goede begeleiding ervaren vanuit QOORE", aldus Robbert. Tijdens het sollicitatieproces waardeerde Robbert ook het feit dat de onderhandelingen tussen QOORE en Loparex plaatsvonden. Op deze manier kon QOORE aan al Robberts eisen voldoen.

Ambities van Robbert
Robbert heeft heldere ambities als Quality Assurance Oficer bij Loparex. Momenteel is het voor hem cruciaal om vertrouwd te raken met zijn functie. Hij concentreert zich op het verbeteren van de Good Manufacturing Practices (GMP) binnen Loparex en realiseert zich dat dit een meerjarenplan is. Daarnaast kijkt hij ernaar uit om zijn technische kennis binnen Loparex uit te breiden. Wij wensen Robbert veel succes en een productieve tijd toe bij Loparex.

Geïnspireerd door het verhaal van Robbert en op zoek naar een nieuwe uitdaging? QOORE Industry heeft diverse vacatures binnen de industrie. Neem contact met ons op en onze experts helpen je graag bij het vinden van een passende uitdaging.

Bekijk alle vacatures binnen QOORE 

Deel dit artikel:

Contact?

Wil je graag meer weten over dit onderwerp? Of heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan gerust contact met ons, we maken graag kennis met je!

Contact opnemen