Condor carpets qoore

De succesvolle start van Esther als HR-Adviseur bij Condor Carpets!

Door: Liset Leesduur: 1 minuten

Het verhaal van Esther

"Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe uitdaging toen Rosanne mij in contact bracht met de vacature van HR Adviseur bij Condor Carpets", vertelt Esther. Na een succesvolle sollicitatieprocedure is Esther bij Condor Carpets gestart, waar ze goed op haar plek zit. QOORE ging met Esther in gesprek om terug te kijken op het sollicitatietraject vanaf haar nieuwe werkplek in Hasselt.

Esther heeft een achtergrond in de Retail waar personeelsadministratie en HR-werkzaamheden haar interesse trok. Na een uitbreide deeltijdopleiding HRM aan de Hanze Hogeschool te Groningen is Esther zichzelf verder gaan specialiseren in het HR-vakgebied.

Het contact met QOORE

Na het eerste contact met Rosanne over de vacante positie bij Condor Carpets werd voor Esther snel duidelijk dat ze deze optie verder wilde onderzoeken. "Na het prettige gesprek in Zwolle kreeg ik een vertrouwd gevoel. Rosanne was transparant en bereidde mij goed voor op de gesprekken bij Condor Carpets", vertelt Ester.

‘’Dit was een leuk gesprek, vanaf moment een is QOORE altijd transparant geweest. Ik kreeg bij QOORE een vertrouwd gevoel.’’

Rosanne wist de juiste match te maken tussen de wensen van Esther en een uitdagende HR-functie bij Condor Carpets. Hier is Esther sinds maart dit jaar werkzaam.

‘’Bij Condor had ik een fijn gesprek, hier heb ik tijdens mijn sollicitatie gelijk geluncht bij hotel Zwartewater met een aantal collega’s. Ook heb ik een meeloopochtend gehad waar ik veel vragen kon stellen aan de collega wiens rol ik zou vervangen. Dit heeft voor mij alle twijfel weggenomen.’’

De interesse en wensen van Esther

Esther had ervaring met administratieve werkzaamheden en personeelszaken. Deze ervaring wilde Esther graag inzetten in een gezellig en gedreven team, blijven leren en een goede balans tussen zelfstandig- en samenwerken. Esther werkt vaak zelfstandig in Hasselt, maar werkt tegelijkertijd ook nauw samen met collega’s in Genemuiden. Deze verdeling bevalt haar enorm goed. Haar kantoordeur staat altijd open voor medewerkers van Condor Carpets en ze hoopt ieder te kunnen helpen bij HR-vraagstukken. Een rol als HR adviseur binnen de Condor Group is breed en divers. De groep en de verschillende bedrijven groeien volop, waardoor Esther ook continu kan blijven leren en ontwikkelen. "Er komen bijvoorbeeld een paar projecten aan waar ik niet eerder mee in aanraking ben geweest. Hier kijk ik naar uit, omdat ik me hierdoor weer verder kan ontwikkelen en verdiepen in het HR vak".

Blik op de toekomst

Esther is blij met haar functie bij Condor Carpets en hoopt hier nog een langere tijd werkzaam te blijven. Binnen Condor Carpets en de Condor Group liggen er voldoende mogelijkheden voor Esther om te groeien in haar functie of binnen het bedrijf. "Vanaf september start ik met de opleiding Regie en Verzuim, waar Condor Carpets mij de ruimte en mogelijkheden voor biedt".

Esther heeft het contact met QOORE als vertrouwd en transparant ervaren. Ben jij enthousiast geworden en heb jij ook behoefte aan een uitdagende functie binnen de industry, logistics of food branche? Neem een kijkje tussen onze vacatures! Misschien zie jij jezelf net als Esther wel werken bij Condor Group? 

Deel dit artikel:

Contact?

Wil je graag meer weten over dit onderwerp? Of heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan gerust contact met ons, we maken graag kennis met je!

Contact opnemen