Dienst

Training

QOORE biedt organisaties de mogelijkheid om eigen medewerkers op te leiden en te trainen in Recruitment. In de vorm van coaching on the job of gezamenlijke lessen dragen wij graag onze recruitmentkennis over. Een aantal van onze klanten

Thema’s waarover wij trainingen verzorgen zijn:

 • Searchen als een professional
  Hoe maak je optimaal gebruik van LinkedIn en de andere social media kanalen? Hoe weet jij met de juiste benadering de beste kandidaten te interesseren voor je vacature en organisatie? In deze training leer je de basisprincipes van boolean search, LinkedIn sourcing en het benaderen van kandidaten

 • Social media en recruitment
  Facebook, Instagram, Snapchat; allemaal waardevolle kanalen om in contact te komen met de doelgroep voor jouw vacatures. Maar hoe maak je gebruik van deze kanalen en hoe zorg je ervoor dat je deze kanalen jou meer passende sollicitanten opleveren? In deze training wordt er stilgestaan bij doelgroepbenadering, content creatie en de candidate journey!

 • Selectiegesprekken voeren
  Hoe selecteer je op basis van competenties de beste kandidaat voor jouw vacature, nu en in voor de toekomst? In deze training ontvang je inzicht in de huidige arbeidsmarkt, leer je een competentieprofiel op te stellen en gaan we aan de slag met het voeren van een kwalitatief goed selectiegesprek. Middels relevante theorie of praktijksituaties breng jij de werving en selectie van kandidaten naar een hoger niveau!

 • Vacatureteksten schrijven
  De vacaturetekst is nog steeds de meest gebruikte wervingstool. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw vacature opvalt en de juiste kandidaten aanspreekt. In deze training leer te werken met een Vacature Intake Formulier, een candidate persona en ontvang je praktische tips die gegarandeerd zorgen voor meer en betere kandidaten!


Naast deze trainingen is het ook mogelijk om een training op maat te ontwikkelen. In een persoonlijk gesprek komen we er samen achter waar de behoefte precies ligt. Vervolgens komen wij met een trainingsvoorstel op maat.

Onze trainingen zijn zowel individueel als in teamverband te volgen. Interesse in meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Contact

Deze pagina delen:

   

Start to win

Onze experts

Waarom QOORE

Waarom professionals klanten kiezen voor QOORE

Via Nick heb ik een terugkeer gemaakt naar de bouwwereld, waar ik tot heden erg blij mee ben. Ik was hier enige tijd uit, maar Nick zag goede aanknopingspunten met de vacature voor Projectleider bij Lenferink. Ik heb de gesprekken met hem als erg prettig ervaren en ben hem dankbaar voor zijn selectievermogen. Hij is professioneel, doortastend en maakt goed de verbinding. Ik kijk erg positief terug op het traject via QOORE.

Mark-Jan van Meulen, Projectleider @ Lenferink

Robert-Jan heeft mij op een prettige manier bemiddeld naar een nieuwe baan. Hij kent zijn opdrachtgevers goed en weet het bedrijf en de functie goed uit te leggen. Hierdoor kon hij ook duidelijk beargumenteren waarom hij mij geschikt achtte voor de functie en werd ik snel enthousiast. Gedurende het traject heeft hij me goed voorbereid op de gesprekken bij Ausnutria en gaf me nadien snel terugkoppeling. Tot en met de ontboarding heb ik het contact dan ook als erg prettig ervaren. Robert-Jan, nogmaals bedankt!

Hans van Faassen, QC Release Officer @ Ausnutria

Dankzij het netwerk van Robert-Jan ben ik aan deze mooie baan gekomen. Ik was me al enige tijd aan het oriënteren op de arbeidsmarkt, maar deze functie had ik nog niet voorbij zien komen. Via hem ben ik snel in het sollicitatieproces gekomen en werd ik goed begeleid. Ik kan het contact met QOORE zeker aanbevelen!

Perry Lok, Product Engineer @ Vconsyst

Nadat Ankie mijn cv online had geselecteerd heeft ze mij uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij QOORE. Ze had zich erg goed voorbereid en op basis van het prettige gesprek ben ik geïntroduceerd bij de Tamek. Binnen een week had ik mijn arbeidsovereenkomst in de mail. Mede dankzij QOORE heb ik een prachtige nieuwe baan, een mooie werkplek en leuke collega's.

Eddy Heijdenrijk, Salarisadministrateur @ Tamek

Ik ben snel en doelgericht geholpen door Ankie. Het eerste gesprek hebben we in een hotel in mijn woonplaats gevoerd en voordat ik het wist zat ik bij mijn nieuwe werkgever aan tafel. Via QOORE heb ik dan ook de baan gevonden waar ik naar op zoek was. Ankie is Enorm behulpzaam en professioneel. Zij heeft de kennis die nodig is om snel te handelen en ze wist al mijn vragen correct te beantwoorden.

Marjolein van der Harst, Projectleider @ Mevrouw Schutte & Dochters

QOORE heeft mij op een professionele manier geholpen. Zij hebben mij een vacature voorgesteld en zij hebben mij bij de gehele sollicitatieprocedure bijgestaan. Het contact was fijn en informeel, en gedurende de sollicitatie was de informatieverstrekking gestructureerd en helder. De hulp die QOORE mij geboden heeft droeg in sterke mate bij aan het succesvol solliciteren en het tijdens het proces helder hebben wat er stond te gebeuren en wat er van mij als sollicitant verwacht werd. Het contact heb ik als zeer fijn ervaren. Ik heb het meest met Jasper Bos gecommuniceerd en dat contact was professioneel, duidelijk en zeer vriendelijk. Top!

Chris Scheffer, Hygiëne Coördinator @ Ausnutria

Voor de duur van ongeveer 11 maanden hebben wij gebruik gemaakt van de Interim Recruitment oplossing die QOORE aanbiedt. Onze organisatie kampte met een recruitmentvraagstuk, namelijk het werven van zorgprofessionals in een schaarse arbeidsmarkt. Recruitment was voor de komst van QOORE een onderdeel van HR en werd door meerdere medewerkers er bij gedaan. Wij hebben ervoor gekozen om een Recruiter van QOORE aan te stellen, omdat wij op deze manier snel konden starten en specialistische kennis met de juiste recruitmenttools in huis haalden. QOORE bood ons een maatwerk oplossing en heeft ons geholpen bij de start van de inrichting van een efficiënt en effectief recruitmentproces, het begin van de ontwikkeling van een employer brand, de ontwikkeling en oplevering van een werkenbij-site en uiteraard het werven van de juiste kandidaten voor onze vacatures. De slagvaardigheid, het enthousiasme en de flexibele houding van Interim Recruiter Jannika zorgden voor een prettige samenwerking en snel resultaat voor onze organisatie.

Peter Paul Arts, HR Manager @ Trajectum