Dienst

Interim management

Tijdelijk behoefte aan een ervaren interim professional ter vervanging, om een project in goede banen te leiden of om een grote verandering door te voeren? QOORE heeft snel de juiste professional beschikbaar. Een aantal van onze klanten

Tijdelijk behoefte aan een ervaren interim professional ter vervanging, om een project in goede banen te leiden of om een grote verandering door te voeren?

QOORE heeft door de jaren heen haar netwerk opgebouwd met gekwalificeerde interim professionals binnen de industriële sector. Dit netwerk bestaat uit professionals van verschillende carrière niveaus met allemaal een trackrecord aan interim projecten. Hierdoor kunnen wij voor vrijwel elke opdracht een passende interim professionals vinden.

  • Binnen één week inzetbaar
  • Ervaren professionals met specialistische kennis waar nodig
  • Flexibiliteit in duur van de opdracht
  • All-in uurtarief

Op zoek naar een interim professional of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Contact

Deze pagina delen:

   

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Niks missen van de laatste trends en ontwikkelingen, bedrijven en arbeidsmarktkansen in de maak- en procesindustrie?

Start to win

Onze expert

Waarom QOORE

Waarom professionals klanten kiezen voor QOORE

Robert-Jan heeft mij op een prettige manier bemiddeld naar een nieuwe baan. Hij kent zijn opdrachtgevers goed en weet het bedrijf en de functie goed uit te leggen. Hierdoor kon hij ook duidelijk beargumenteren waarom hij mij geschikt achtte voor de functie en werd ik snel enthousiast. Gedurende het traject heeft hij me goed voorbereid op de gesprekken bij Ausnutria en gaf me nadien snel terugkoppeling. Tot en met de ontboarding heb ik het contact dan ook als erg prettig ervaren. Robert-Jan, nogmaals bedankt!

Hans van Faassen, QC Release Officer @ Ausnutria

Dankzij het netwerk van Robert-Jan ben ik aan deze mooie baan gekomen. Ik was me al enige tijd aan het oriënteren op de arbeidsmarkt, maar deze functie had ik nog niet voorbij zien komen. Via hem ben ik snel in het sollicitatieproces gekomen en werd ik goed begeleid. Ik kan het contact met QOORE zeker aanbevelen!

Perry Lok, Product Engineer @ Vconsyst

QOORE heeft mij op een professionele manier geholpen. Zij hebben mij een vacature voorgesteld en zij hebben mij bij de gehele sollicitatieprocedure bijgestaan. Het contact was fijn en informeel, en gedurende de sollicitatie was de informatieverstrekking gestructureerd en helder. De hulp die QOORE mij geboden heeft droeg in sterke mate bij aan het succesvol solliciteren en het tijdens het proces helder hebben wat er stond te gebeuren en wat er van mij als sollicitant verwacht werd. Het contact heb ik als zeer fijn ervaren. Ik heb het meest met Jasper Bos gecommuniceerd en dat contact was professioneel, duidelijk en zeer vriendelijk. Top!

Chris Scheffer, Hygiëne Coördinator @ Ausnutria