Dienst

Interim Recruitment

QOORE biedt organisaties de mogelijkheid om recruitmentexpertise in huis te halen. De Interim Recruiters van QOORE zijn specialist in hun vak en beschikken over innovatieve recruitmenttools waarmee zij de juiste kandidaten voor uw organisatie werven en selecteren. Een aantal van onze klanten

Een effectief en efficiënt wervingsproces

Met een Interim Recruiter van QOORE, haalt u kennis, ervaring en expertise in huis. We beschikken over de juiste tools om ons vak uit te oefenen en kunnen de vertaalslag maken van behoefte naar oplossing. Wij zijn fysiek aanwezig, waardoor de lijnen kort zijn en de bedrijfscultuur letterlijk wordt ervaren. Als onderdeel van de organisatie werken wij samen naar het gewenste resultaat. De korte lijnen zorgen ervoor dat er geen vertraging plaatsvindt in het proces en er gemakkelijk bijgestuurd kan worden.

De juiste match

Door fysiek aanwezig te zijn binnen de organisatie, begrijpen wij tot in de kern waar de behoefte ligt. De bedrijfscultuur wordt letterlijk ervaren wat het voor ons gemakkelijker maakt om prospect kandidaten te enthousiasmeren voor de organisatie en de functie. De korte lijnen maken het mogelijk om snel te toetsten of kandidaten voldoen aan het gewenste profiel, waardoor potentieel verlies van kandidaten wordt geminimaliseerd.

Werken aan het werkgeversmerk

Als Interim Recruiter opereren we vanuit de naam van de opdrachtgever. Wij benaderen ons netwerk en de arbeidsmarkt vanuit de naam van de opdrachtgever, waardoor prospect kandidaten rechtstreeks in contact staan met de organisatie. Als specialist weten wij hoe belangrijk de candidate experience is en zorgen er dan ook voor dat elk contact tussen kandidaat en opdrachtgever positief wordt ervaren.

Schaalbaarheid

QOORE biedt haar opdrachtgevers de mogelijkheid om recruitmentcapaciteit op en af te schalen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat de doorlooptijd van vacatures beheersbaar blijft, zonder daarin te moeten inleveren in de kwaliteit van de hire.

Partnership

Met Interim Recruitment streven wij naar een duurzame, kwalitatieve samenwerking tussen uw organisatie en QOORE. Wij laten u optimaal profiteren van onze recruitmentkennis, -tools en -methodieken. U mag met recht spreken van een verlengstuk van uw organisatie.

Contact

Deze pagina delen:

   

Start to win

Onze expert

Waarom QOORE

Waarom professionals klanten kiezen voor QOORE

Via Nick heb ik een terugkeer gemaakt naar de bouwwereld, waar ik tot heden erg blij mee ben. Ik was hier enige tijd uit, maar Nick zag goede aanknopingspunten met de vacature voor Projectleider bij Lenferink. Ik heb de gesprekken met hem als erg prettig ervaren en ben hem dankbaar voor zijn selectievermogen. Hij is professioneel, doortastend en maakt goed de verbinding. Ik kijk erg positief terug op het traject via QOORE.

Mark-Jan van Meulen, Projectleider @ Lenferink

Robert-Jan heeft mij op een prettige manier bemiddeld naar een nieuwe baan. Hij kent zijn opdrachtgevers goed en weet het bedrijf en de functie goed uit te leggen. Hierdoor kon hij ook duidelijk beargumenteren waarom hij mij geschikt achtte voor de functie en werd ik snel enthousiast. Gedurende het traject heeft hij me goed voorbereid op de gesprekken bij Ausnutria en gaf me nadien snel terugkoppeling. Tot en met de ontboarding heb ik het contact dan ook als erg prettig ervaren. Robert-Jan, nogmaals bedankt!

Hans van Faassen, QC Release Officer @ Ausnutria

Dankzij het netwerk van Robert-Jan ben ik aan deze mooie baan gekomen. Ik was me al enige tijd aan het oriënteren op de arbeidsmarkt, maar deze functie had ik nog niet voorbij zien komen. Via hem ben ik snel in het sollicitatieproces gekomen en werd ik goed begeleid. Ik kan het contact met QOORE zeker aanbevelen!

Perry Lok, Product Engineer @ Vconsyst

Nadat Ankie mijn cv online had geselecteerd heeft ze mij uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij QOORE. Ze had zich erg goed voorbereid en op basis van het prettige gesprek ben ik geïntroduceerd bij de Tamek. Binnen een week had ik mijn arbeidsovereenkomst in de mail. Mede dankzij QOORE heb ik een prachtige nieuwe baan, een mooie werkplek en leuke collega's.

Eddy Heijdenrijk, Salarisadministrateur @ Tamek

Ik ben snel en doelgericht geholpen door Ankie. Het eerste gesprek hebben we in een hotel in mijn woonplaats gevoerd en voordat ik het wist zat ik bij mijn nieuwe werkgever aan tafel. Via QOORE heb ik dan ook de baan gevonden waar ik naar op zoek was. Ankie is Enorm behulpzaam en professioneel. Zij heeft de kennis die nodig is om snel te handelen en ze wist al mijn vragen correct te beantwoorden.

Marjolein van der Harst, Projectleider @ Mevrouw Schutte & Dochters

QOORE heeft mij op een professionele manier geholpen. Zij hebben mij een vacature voorgesteld en zij hebben mij bij de gehele sollicitatieprocedure bijgestaan. Het contact was fijn en informeel, en gedurende de sollicitatie was de informatieverstrekking gestructureerd en helder. De hulp die QOORE mij geboden heeft droeg in sterke mate bij aan het succesvol solliciteren en het tijdens het proces helder hebben wat er stond te gebeuren en wat er van mij als sollicitant verwacht werd. Het contact heb ik als zeer fijn ervaren. Ik heb het meest met Jasper Bos gecommuniceerd en dat contact was professioneel, duidelijk en zeer vriendelijk. Top!

Chris Scheffer, Hygiëne Coördinator @ Ausnutria

Voor de duur van ongeveer 11 maanden hebben wij gebruik gemaakt van de Interim Recruitment oplossing die QOORE aanbiedt. Onze organisatie kampte met een recruitmentvraagstuk, namelijk het werven van zorgprofessionals in een schaarse arbeidsmarkt. Recruitment was voor de komst van QOORE een onderdeel van HR en werd door meerdere medewerkers er bij gedaan. Wij hebben ervoor gekozen om een Recruiter van QOORE aan te stellen, omdat wij op deze manier snel konden starten en specialistische kennis met de juiste recruitmenttools in huis haalden. QOORE bood ons een maatwerk oplossing en heeft ons geholpen bij de start van de inrichting van een efficiënt en effectief recruitmentproces, het begin van de ontwikkeling van een employer brand, de ontwikkeling en oplevering van een werkenbij-site en uiteraard het werven van de juiste kandidaten voor onze vacatures. De slagvaardigheid, het enthousiasme en de flexibele houding van Interim Recruiter Jannika zorgden voor een prettige samenwerking en snel resultaat voor onze organisatie.

Peter Paul Arts, HR Manager @ Trajectum

Start to win

Gerelateerde cases