Junior Adviseur Werving & Selectie

Vind jij het gaaf om een belangrijke rol te spelen in de verwezenlijking van ambities van professionals en organisaties? Ben jij ondernemend en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Dan heeft QOORE de functie voor jou!

32 - 40 uur

Zwolle

Solliciteer direct

Functie omschrijving

Vind jij het gaaf om een belangrijke rol te spelen in de verwezenlijking van ambities van professionals en organisaties? Ben jij ondernemend en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Dan heeft QOORE de functie voor jou!

Ter versterking van het Werving & Selectie team is QOORE op dit moment op zoek naar een (Junior) Adviseur Werving & Selectie.

Wat ga je doen?

Als Junior Adviseur Werving & Selectie heb je een 360 graden rol, waarin je zowel verantwoordelijk bent voor de commercie als de recruitment. Vanuit het netwerk van QOORE krijg jij een bestaand account binnen de Food, Logistics of Industry toegewezen die je gaat beheren en uitbouwen. Met jouw commerciële capaciteiten creëer je kansen bij opdrachtgevers en prospects en weet je hen te overtuigen van de dienstverlening van QOORE.

QOORE stimuleert ondernemerschap en geeft jou de vrijheid om jouw eigen account verder vorm te geven. In een vertrouwde omgeving krijg je de vrijheid om op jouw eigen manier te werken, ondernemerschap te tonen en samen met collega’s te bouwen aan de toekomst.

Dankzij jouw oprechte interesse en doortastendheid weet je tot in de kern te achterhalen waar de behoefte ligt van de opdrachtgevers. Je vertaalt deze vervolgens naar een competentieprofiel en vacature. Op basis van het gevraagde profiel kom je tot een effectieve wervingsstrategie, waarmee je binnen en buiten je eigen netwerk de juiste professionals weet te interesseren. In de gesprekken met potentiële kandidaten ben je scherp, analytisch en overtuigend. Je selecteert de beste kandidaat voor de functie en weet beide partijen hiervan te overtuigen. Gedurende de procedure onderhoud je nauw contact en behartig je de belangen van zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Jij bent de aangewezen persoon om trajecten succesvol af te ronden. Samen met je team worden deze successen uiteraard goed gevierd!

Bij QOORE bieden we je de mogelijkheid om in een hecht en ondernemend team het werving- en selectievak met veel eigenaarschap uit te voeren. Daarnaast spelen we graag een actieve rol in je persoonlijke ontwikkeling en ambities. Is dit wat jij zoekt? Reageer dan snel!

Over het bedrijf

QOORE is specialist in de bemiddeling van HBO en WO professionals binnen de Food, Logistics en Industry. Hierbij richten wij ons op zowel vaste als interim functies. 

Wat krijg je?

 • Een goed basissalaris tussen €2.400 en €3.000 bruto per maand;
 • Een ongelimiteerde bonusregeling;
 • Na goed functioneren snel een vast contract en een auto van de zaak;
 • QOORE is een groeiend bedrijf, jij groeit met ons mee!;
 • Ruim aanbod aan trainingen en opleidingen afgestemd op jouw ambities;
 • Een laptop en mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • 28 vakantiedagen;
 • Deelname aan welverdiende vrijdagmiddagborrels, bedrijfs- en teamuitjes;
 • Flexibele werktijden;
 • Korting op je fitnessabonnement.

Wie zoeken wij?

 • Een afgeronde HBO-/WO-opleiding;
 • Je kunt goed samenwerken;
 • Je beschikt over overtuigende gespreksvaardigheden;
 • Je hebt een commerciële drive;
 • En bent oprecht geïnteresseerd.
Nick QOORE

Heb je vragen?

Heb je vragen? Bel Nick Wijenberg.

Als je vragen hebt over deze vacature kun je ook direct contact opnemen met Nick Wijenberg op +31 (0)6 46361445. Is Nick niet bereikbaar? Probeer dan ons algemene nummer +31 (0)88 066 5000.

Logo

QOORE is specialist in de bemiddeling van HBO en WO professionals binnen de food, logistics en industry. Hierbij richten wij ons op zowel vaste als interim functies.

Lees meer over Qoore

Solliciteer op de functie: Junior Adviseur Werving & Selectie