Adviseur Werving & Select

Vind jij het gaaf om een belangrijke rol te spelen in de verwezenlijking van ambities van professionals en organisaties? Lees dan snel verder!

32 - 40 uur

Zwolle

Solliciteer direct

Functie omschrijving

Vind jij het gaaf om een belangrijke rol te spelen in de verwezenlijking van ambities van professionals en organisaties? Ben jij sterk in het maken van de vertaalslag tussen de behoefte van een organisatie en het competentieprofiel van een kandidaat? Lijkt het jou daarnaast een uitdaging om werving en selectieopdrachten op executive niveau te managen en tot een succesvol einde te brengen? Dan heeft QOORE de functie voor jou!

QOORE richt zich op de bemiddeling van hooggekwalificeerde professionals naar senior level en executive banen binnen de industrie. Opdrachtgevers van QOORE zijn toonaangevende MKB+ bedrijven binnen de maak- en procesindustrie. QOORE is de partij die visie en lange termijnplannen van organisaties vertaalt naar de arbeidsmarkt en de beste kandidaat werft en selecteert voor de vacature.

Ter versterking van het Werving & Selectie team is QOORE op dit moment op zoek naar een Adviseur Werving & Selectie.

Wat ga je doen?

Als Adviseur Werving & Selectie heb je een 360 graden rol, waarin je zowel verantwoordelijk bent voor de commercie als de recruitment. Vanuit het netwerk van QOORE krijg jij een bestaand account toegewezen die je gaat beheren en uitbouwen. Met jouw commerciële capaciteiten creëer je kansen bij opdrachtgevers en prospects en weet je hen te overtuigen van de dienstverlening van QOORE.

Dankzij jouw oprechte interesse en doortastendheid weet je tot in de kern te achterhalen waar de behoefte ligt van de opdrachtgevers. Je vertaalt deze vervolgens naar een competentieprofiel en vacature. Op basis van het gevraagde profiel kom je tot een effectieve wervingsstrategie, waarmee je binnen en buiten je eigen netwerk de juiste professionals weet te interesseren. In de gesprekken met potentiële kandidaten ben je scherp, analytisch en overtuigend. Je selecteert de beste kandidaat voor de functie en weet beide partijen hiervan te overtuigen. Gedurende de procedure onderhoud je nauw contact en behartig je de belangen van zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Jij bent de aangewezen persoon om trajecten succesvol af te ronden. Samen met je team worden deze successen uiteraard goed gevierd!

Bij QOORE bieden we je de mogelijkheid om in een hecht en ondernemend team het werving- en selectievak met veel eigenaarschap uit te voeren. Daarnaast spelen we graag een actieve rol in je persoonlijke ontwikkeling en ambities. Is dit wat jij zoekt? Reageer dan snel!

Wat krijg je?

 • Een goed salaris afhankelijk van je ervaring en opgebouwde netwerk;
 • Een auto van de zaak;
 • Ruim aanbod aan trainingen en opleidingen afgestemd op jouw ambities;
 • Een laptop en mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • 28 vakantiedagen;
 • Deelname aan welverdiende vrijdagmiddagborrels, bedrijfs- en teamuitjes;
 • Flexibele werktijden;
 • Korting op je fitnessabonnement.

Wie zoeken wij?

 • Een afgeronde HBO-/WO-opleiding;
 • Sterke ambitie om professionals te bemiddelen naar de mooiste banen;
 • Overtuigende gespreksvaardigheden;
 • Commerciële drive;
 • Oprechte interesse.
Robert Jan 02

Heb je vragen?

Heb je vragen? Bel Robert Jan van Dijk.

Als je vragen hebt over deze vacature kun je ook direct contact opnemen met Robert-Jan op +31 (0)6 11172628. Is Robert-Jan niet bereikbaar? Probeer dan ons algemene nummer +31 (0)88 066 5000.

Logo

QOORE is specialist in de bemiddeling van HBO en WO professionals binnen de food, logistics en industry. Hierbij richten wij ons op zowel vaste als interim functies.

Lees meer over Qoore

Solliciteer op de functie: Adviseur Werving & Selectie