Waziem 2

Maak kennis met Waziem Farouk, nieuwe business manager food bij QOORE

Leesduur: 1 minuten

Sinds 1 juni is ons team versterkt met Waziem Farouk. Als Business Manager Food is Waziem verantwoordelijk voor Team Food, waarbij Waziem het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers is. Waziem is 27 jaar en woont in Hardenberg. Om zijn eerste werkdag gezamenlijk te beginnen zijn we gestart met een ontbijt.

Waziem kwam via een oud-collega in contact met QOORE. Waziem is ambitieus en was op zoek naar een omgeving waarbinnen hij zijn ambities kan vormgeven en ontwikkeling centraal staat. “Binnen QOORE heb ik deze uitdaging gevonden. Ik mag leidinggeven aan Team Food en krijg volop mogelijkheden om dit team uit te bouwen”, legt Waziem uit. “Daarnaast spreekt de sfeer en duidelijke missie van QOORE mij aan, waardoor ik niet lang hoefde te twijfelen”.

In zijn vorige functie werkte hij ook in de recruitment en hierin heeft hij dan ook veel kunnen leren en een solide basis weten te leggen. Zijn vorige functie was sales gericht, en hier hield Waziem zich vooral bezig met het bemiddelen van professionals, evalueren van projecten en het onderhouden van klantrelaties.

Zijn ervaring in de branche, drang om te groeien en gemotiveerde houding maken hem een aanwinst voor het team. Hij is van plan met QOORE Food veel groei door te maken en hoopt dit deel naar een hoger niveau te tillen.

‘’Het maken van nieuwe connecties, en het helpen van zowel kandidaten als organisaties is iets waar ik energie van krijg.’’ Waziem is druk aan het kennismaken binnen de foodsector en hoopt hier te bouwen aan een waardevol netwerk.

Inmiddels is Waziem twee weken werkzaam in zijn nieuwe functie en is zijn eerste indruk enorm goed. ‘’Je merkt dat iedereen in het team elkaar wil helpen, er heerst een fijne sfeer en dit motiveert.’’ Niet alleen de werkzaamheden en het team, maar ook het warme onthaal in zijn eerste dagen worden door Waziem enorm gewaardeerd.

‘’Het gezamenlijke ontbijt is een goed voorbeeld, maar ook de hoeveelheid activiteiten die er nu al samen gepland worden, laten zien hoe hecht het team is.’’

In zijn vrije tijd sport Waziem graag, vier keer per week doet hij aan fitness en 2 dagen aan basketbal. Waziem is sociaal actief en vind het leuk om met vrienden af te spreken, naar het terras te gaan of festivals te bezoeken. Daarnaast zijn auto's een grote passie van Waziem.

Wij zijn blij met Waziem in ons team en kunnen niet wachten om er samen een succes van te maken en team FOOD naar een hoger niveau te tillen. Met zijn positieve houding, motivatie en ervaring moet dit zeker goed komen. Welkom Waziem.

#starttowin

Deel dit artikel:

Contact?

Wil je graag meer weten over dit onderwerp? Of heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan gerust contact met ons, we maken graag kennis met je!

Contact opnemen