Laura qoore

Maak kennis met Laura Steinebach, nieuwe Adviseur Werving & Selectie bij QOORE

Leesduur: 1 minuten

Maak kennis met Laura Steinebach, Adviseur Werving & Selectie bij QOORE. Laura is 32 jaar oud en woont in Zwolle met haar man en 4-jarige dochter. Ze is op 3 april bij QOORE begonnen en vertelt graag over haar eerste ervaringen bij het bedrijf.

Bij QOORE denken ze niet in beperkingen, maar juist in mogelijkheden en kansen. Dit is iets wat Laura erg aanspreekt in het bedrijf. Laura kwam bij QOORE terecht dankzij Chantal Buiting, die haar via LinkedIn benaderde voor een commerciële functie bij één van haar opdrachtgevers. Na een gesprek belde Chantal Laura terug met een andere kans: een functie binnen Home of Hiring. Laura had altijd al interesse in HR/recruitment, maar had geen opleiding gevolgd of functies in deze branche bekleed. Ze zag het als een uitgelezen kans en begon met enthousiasme bij QOORE.

Als Adviseur Werving & Selectie matcht Laura geschikte kandidaten met de vacante posities van QOORE's opdrachtgevers. Tijdens haar eerste week heeft ze al sollicitatiegesprekken bijgewoond en is ze op klantbezoek geweest bij Betap in Genemuiden. Ze beschrijft haar eerste ervaringen als zeer positief en waardeert het warme welkom dat ze kreeg op haar eerste dag, inclusief een gezamenlijk ontbijt.

Het ambitieuze karakter van QOORE spreekt Laura erg aan. "Het is een jong, fris en groeiend bedrijf waar ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel staan." Het feit dat QOORE niet alleen denkt aan het resultaat, maar ook aan de ontwikkeling van haar medewerkers vindt ze heel belangrijk.

In haar vrije tijd geniet Laura graag van quality time met haar gezin, familie en vrienden. Ze is sociaal ingesteld en altijd in voor een heerlijk diner, een goed glas wijn of een bak koffie (of een combi hiervan 😉). Verder is ze graag actief bezig en heeft ze onlangs het hardlopen weer opgepakt. Het liefst brengt ze haar vrije tijd door met haar dochter Lynn en vindt het gezin het heerlijk om samen dingen te ondernemen.

Het is duidelijk dat Laura met haar enthousiasme en positieve instelling goed past binnen het team van QOORE. Het bedrijf groeit en ontwikkelt zich snel en met de komst van nieuwe medewerkers zoals Laura is het duidelijk dat de toekomst er rooskleurig uitziet.

Deel dit artikel:

Contact?

Wil je graag meer weten over dit onderwerp? Of heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan gerust contact met ons, we maken graag kennis met je!

Contact opnemen