Ilse Tiemessen Qoore recruiter

Maak kennis met Ilse Tiemessen, nieuwe Recruiter bij QOORE

Leesduur: 1 minuten

Bij QOORE staat ontwikkeling centraal en zijn we altijd op zoek naar talent. Wij stellen dan ook graag onze nieuwste collega voor: Ilse Tiemessen. Ilse is 21 jaar oud en woont in Olst. Binnenkort verhuist ze met haar vriend naar Wijhe. Op 1 juni had Ilse haar eerste werkdag bij QOORE en die zijn we begonnen met een gezamenlijk ontbijt.

Ilse is in contact gekomen met QOORE door onze collega Waziem, met wie Ilse eerder succesvol heeft samengewerkt. Na het eerste gesprek was Ilse direct enthousiast. "De sfeer en de focus op ontwikkeling spraken mij direct aan. Daarnaast vind ik het mooi dat QOORE een duidelijke missie heeft en dat alle collega's deze missie uitdragen".

Ilse heeft als Recruiter in de zorg al ervaring opgedaan binnen de arbeidsbemiddeling. "Ik vind recruitment leuk omdat ik mijn creativiteit goed kan toepassen". Het proces kan een hele zoektocht zijn, maar Ilse is van nature nieuwsgierig en door te luisteren naar de opdrachtgever en kandidaat realiseert ze ambities.

"Het voeren van gesprekken geeft me veel energie omdat ik hierdoor iemands talenten, wensen en interesses kan ontdekken. Wanneer het vervolgens lukt om iemand een mooie vervolgstap te bieden, geeft me dat voldoening".

Bij QOORE richt Ilse zich op FOOD, hierin gaat ze talenten koppelen aan nieuwe uitdagingen in de voedselindustrie. Haar doel is om zichzelf verder te ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Ilse is nog maar net begonnen, maar haar eerste indruk van QOORE is zeer positief. β€˜β€™Er heerst hier een leuke sfeer, we hebben een gezellig team en er wordt gewerkt met een fijne, persoonlijke benadering.’’

In haar vrije tijd maakt Ilse graag een lange wandeling of ze speelt een potje Padel. Ze brengt veel tijd met familie door en ook met vrienden is ze vaak te vinden in een restaurant, de bioscoop of op het terras!

De doelen van QOORE en Ilse liggen op een lijn. Groeien op persoonlijk en professioneel vlak, die kans bieden we graag bij QOORE. Met haar ambitie, ervaring en positiviteit komt dat zeker goed. Wij zijn blij met Ilse in het team en gaan er samen een succes van maken.

#Start to Win

Deel dit artikel:

Contact?

Wil je graag meer weten over dit onderwerp? Of heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan gerust contact met ons, we maken graag kennis met je!

Contact opnemen