Banner van dijk bakery QOORE

De start van Marjon bij Van Dijk Bakery: Projecten coördineren tussen de mergpijpen en muffins!

Door: Liset Leesduur: 1 minuten

Marjon Olthof is 1 oktober gestart aan een nieuwe uitdaging als Project Coördinator bij Van Dijk Bakery. Van Dijk Bakery is gespecialiseerd in de productie van muffins en kleine cakejes, die via de retail haar eindbestemming vinden in 16 Europese landen. De producten van Van Dijk Bakery worden onder verschillende private labels in de markt gezet. Van Dijk Bakery is een organisatie met meerdere eigentijdse en hightech productielijnen en samen met een gepassioneerd team produceren ze de lekkerste muffins, mergpijpen en koeken. Marjon is inmiddels 4 weken aan het werk binnen deze mooie organisatie en deelt graag haar ervaringen met ons.

Sales ervaring

Marjon heeft een grote hoeveelheid ervaring in de commerciële binnendienst. Haar vorige functie vervulde ze binnen CCM Europe waar ze met veel plezier meewerkte aan de verkoopdoelen als Sales Assistent. Daarvoor heeft ze ook een rol in sales vervult bij een bedrijf dat handelt in gebruikte medische apparatuur. Met deze gevarieerde ervaringen op zak was Marjon op zoek naar een nieuwe omgeving vol uitdaging.

Marjon kwam in haar zoektocht naar een nieuwe uitdaging in contact met QOORE. De vacature van Van Dijk Bakery wekte haar interesse waardoor ze besloot te solliciteren. Tijdens een uitgebreide kennismaking bij QOORE in Zwolle zijn de wensen en eisen van Marjon helder in beeld gebracht. Al snel bleek de gevonden vacature goed aan te sluiten bij de wensen van Marjon. "Daarnaast werd ik enthousiast van de platte organisatiestructuur en de korte communicatielijnen binnen van Dijk Bakery", vertelt Marjon.

''Nadat ik via de website had gesolliciteerd werd er dezelfde dag nog contact opgenomen. Fijn dat deze consistentie ook terug te zien was in de andere contactmomenten. Ik kon altijd rekenen op een snelle reactie. De ontmoeting op kantoor in de IJsseltoren was gezellig en tegelijk professioneel. Dat goede gevoel bleef gedurende het hele proces.''

De werkzaamheden

De werkzaamheden bij Van Dijk Bakery zijn even divers als boeiend. De start van Marjon stond in het teken van het kennismaken met de verschillende afdeling evenals het opdoen van productkennis. De producten en verschillende afdelingen vormen namelijk het speelveld van haar rol. 

In haar functie is Marjon verantwoordelijk voor gestroomlijnde productinformatie bij de klanten. Wanneer een retailer een product aanvraag doet, gaat Marjon aan de slag. Ze stemt de productaanvraag af met sales, productie, de klant en productontwikkeling. Binnen 24 uur zorgen ze er samen voor dat de productspecificaties zijn verstuurd en het orderproces is gestart. De opmaak van de verpakking verschilt per klant, ook dit wordt samen met de klant uitgedacht. Daarnaast is Marjon druk met het onderhouden van contact met leveranciers en andere stakeholders. Haar communicatieve vaardigheden en nauwkeurige inzicht zijn hierin waardevolle eigenschappen.

''Vragen die mij bezighouden zijn bijvoorbeeld: Welke uitdagingen zijn er in de ontwikkeling van een product? Welke stamdata/ingrediënten komen op de verpakking? Ik vind het een leuke uitdaging om hierin op zoek te zijn naar een passende oplossing.'' Vertelt Marjon.

Marjons nieuwe rol betreft een functie vol uitdaging, mogelijkheden en verantwoordelijkheid.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging in Industry, Food of Logistics? Neem een kijkje tussen onze vacatures of neem contact op met een van onze Specialisten.

Waziem Farouk en Marjon Olthof
Waziem Farouk en Marjon Olthof

Deel dit artikel:

Contact?

Wil je graag meer weten over dit onderwerp? Of heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan gerust contact met ons, we maken graag kennis met je!

Contact opnemen