Qoore Interface

Interface

Interface

Interface is met haar zes internationale productielocaties, toonaangevend op het gebied van duurzaam ondernemen en milieuvriendelijke tapijtproductie. Het is onze missie om de grootste uitdaging waar de mensheid ooit voor heeft gestaan te overwinnen en de opwarming van de aarde tegen te gaan. De schade die we aanrichten te beperken is niet langer voldoende en bij Interface willen onze planeet herstellen en een positieve impact achterlaten.

Door te experimenteren met hernieuwbare en recyclebare materialen hebben we de ecologische voetafdruk van onze producten kunnen verkleinen. Elk product dat we aanbieden, of het nu tapijt, LVT of rubber is, is nu 100% koolstofneutraal. Een positieve stap in de richting van "Climate Take Back”. Met onze verschillende koolstof neutrale producten, streven wij ernaar om een koolstofneutraal bedrijf te worden.

Interface is niet alleen een tapijtproducent. Interface is haar mensen - authentieke mensen die hun hele, onverdeelde zelf meebrengen naar hun werk en naar de wereld. Mensen die zich uitspreken, opvallen en naar elkaar uitreiken. Door oprecht te zijn, creëren we een basis voor vertrouwen en duurzame relaties. Wij investeren in “wij” in plaats van “ik” en bewaken een divers en inclusief cultuur. Elkaar uitdagen om het juiste te doen en goed te zijn voor de mens en onze planeet die wij thuis noemen. Onze nieuwsgierigheid werkt aanstekelijk, want bij Interface is er altijd een gevoel van verkenning en innovatie- een bereidheid om uit te proberen en het opnieuw te doen. Het grootst mogelijke goed doen- dat is de passie en drive die wij delen.