Qoore Euroma

Nieuwe productielocatie Koninklijke Euroma Zwolle 2 2090x1395

Euroma heeft een grenzeloze ambitie en is hard op weg dé toonaangevende smaakmaker in de markt te worden. Het zijn onze medewerkers die dat mogelijk maken. Met een team van ongeveer 550 bevlogen professionals werken we elke dag aan de beste producten op basis van kruiden en specerijen. We voegen smaak toe aan het dagelijks leven van mensen, door het creëren van toonaangevende natuurlijk voedingsoplossingen, op basis van kennis en zorg.

De waarden die we daarin erg belangrijk vinden zijn:

  • Neem verantwoordelijkheid voor jezelf, Euroma en de omgeving
  • Wees gepassioneerd voor klanten
  • Communiceer oprecht, tijdig, volledig en op basis van feiten
  • Wees ambiteus om te verbeteren
  • Werk met plezier samen en geloof in de kracht van teamwork


Onze klanten zijn topspelers in de internationale food business. Zij vertrouwen op ons om marktkansen te benutten en efficiënte en betrouwbare totaaloplossingen te bieden. Ook consumenten behoren tot onze klantenkring. Zij kennen ons als leverancier van de beste kruiden en specerijen en de mooiste smaakcomposities op basis van pure, natuurlijke ingrediënten. B2B of B2C, we leveren de beste kwaliteit in eigentijdse foodconcepten.

Onze medewerkers zijn daarvan doordrongen. Werken bij Euroma betekent voorop lopen in een wereld die al vooruitstrevend is. In goede onderlinge samenwerking zijn we in staat de behoeftes van onze klanten in oplossingen om te zetten, heerlijke producten te ontwikkelen en excellente service te bieden