Brink Climate Staphorst 2 scaled

Brink Climate Systems

Brink Climate Systems, vooraanstaande speler op het gebied van ventilatie- en klimaatsystemen met een duidelijke missie

Brink Climate Systems is een vooraanstaande speler op het gebied van ventilatie- en klimaatsystemen met een duidelijke missie: excellente binnenlucht bereikbaar maken voor iedereen. Het bedrijf is gedreven door de overtuiging dat gezonde binnenlucht een fundamenteel element is voor een welzijn en een gezond leven.

Het kerngebied van expertise van Brink ligt in klimaatsystemen die verder gaan dan louter luchtverplaatsing. Ze streven ernaar om binnenlucht kwaliteit te optimaliseren door innovatieve technologieën en duurzame benaderingen te integreren. Het bedrijf ontwikkelt systemen die niet alleen zorgen voor een continue aanvoer van frisse lucht, maar ook vocht, geuren, en verontreinigingen actief afvoeren. Hierdoor wordt een gezond binnenklimaat gecreëerd, wat op zijn beurt bijdraagt aan een betere gezondheid, meer energie, en een verhoogd welzijn.

Werken bij Brink volgens werknemer Berend-Jan Hagens

‘'Bij de eerste kennismaking met Brink kreeg ik direct een vertrouwd gevoel. Alles is goed geregeld met betrekking tot de secundaire arbeidsvoorwaarden, er wordt gezorgd voor een goede onboarding en je wordt als werknemer écht gewaardeerd.’'