Qoore Ausnutria

Ausnutria

Ausnutria

Ausnutria is een snelgroeiende, internationaal georiƫnteerde zuivelonderneming die altijd streeft naar vooruitgang.

Het kloppende hart van Ausnutria's bedrijfsactiviteiten is de productie van kindervoeding, een boeiend en complex proces waarbij de hoogste normen worden gehanteerd. Ausnutria biedt een vruchtbare omgeving voor persoonlijke groei en het benutten van individuele talenten. Er wordt niet alleen gewerkt aan producten, maar aan de bouw van een gezonde toekomst voor de kinderen die opgroeien met de voedzame producten uit de fabrieken van Ausnutria. Dit engagement draagt bij aan het overkoepelende succes van de organisatie.

Klanten en consumenten van Ausnutria kunnen vertrouwen op expertise op basis van ruim 100 jaar ervaring in de zuivelindustrie en hoogstaande kwaliteit geleverd vanuit onze eigen productielocaties in Nederland.

Ausnutria vindt zijn oorsprong in zuivelfabriek De Vechtstreek, opgericht in Ommen in 1897. Deze fabriek, pionierend als eerste met een volledig operationele botermakerij, groeide gestaag met de toenemende melkproductie in Nederland. Sinds 1928 breidde de productie in Ommen zich uit naar melkpoeder.

Met wereldwijd ongeveer 4000 medewerkers, waarvan 700 tot 800 in Nederland, verdeeld over hoofdkantoor en productielocaties in Heerenveen, Kampen, Leeuwarden en Ommen, blinkt Ausnutria uit in flexibiliteit als een bescheiden speler.

Yili, een vooraanstaand Chinees zuivelbedrijf, is nu de grootste aandeelhouder. Hun producten, waaronder de merken Kabrita en Neolac, bereiken meer dan 60 landen wereldwijd, met China als grootste afzetmarkt.

QOORE heeft verschillende vacatures binnen Ausnutria. Heb jij de ambitie om binnen de voedingsbranche een nieuwe uitdaging aan te gaan? Neem dan contact op met een van de specialisten van QOORE om de mogelijkheden te bespreken.