Recruitment Consultancy

Recruitment Consultancy

Kost het invullen van vacatures u steeds meer tijd, geld en inspanning? Merkt u dat het werven van het juiste talent voor uw organisatie steeds moeilijker wordt? Wordt uw HR-afdeling opgeslokt in alle nieuwe ontwikkelingen op gebied van recruitment?

Dan biedt QOORE u een nieuwe, duurzame oplossing! Wij bieden u de mogelijkheid om vandaag nog recruitment specialisten in huis te halen. Het (deels) uitbesteden van het recruitmentproces biedt u het voordeel dat het wordt opgepakt door specialisten en het op efficiënte en effectieve wijze wordt ingericht.

Op basis van een helder uurtarief is een Recruitment Consultant fysiek aanwezig binnen uw organisatie en wordt u recruitmentvraagstuk op doeltreffende wijze aangepakt. Vanuit deze rol zijn wij adviseur, sparringpartner en uiteraard recruiter.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderwerpen:

  • Searching & hunting
  • Employer branding
  • Recruitment marketing
  • Referral recruitment
  • Verzorgen van trainingen
  • Procesmanagement
Contact  

De voordelen van Recruitment Consultancy

  • Expertise

Recruitment is een vak, maar in de praktijk toch vaak onvoldoende als vak benadert. Door een deel of het volledig uitbesteden van recruitment aan QOORE is het in handen van specialisten. Wij zijn fysiek aanwezig bij uw organisatie, waardoor wij optimaal in staat zijn de vertaalslag te maken tussen de organisatie en de arbeidsmarkt. Met onze kennis van het vak, innoverende recruitmenttools en passie voor het vak zijn wij in staat het verschil te maken.

  • Aantoonbaar resultaat

Bij QOORE gaan wij altijd voor resultaat. Dit kan in de vorm van het direct werven van talent voor de organisatie, maar ook in het aantoonbaar verbeteren van de arbeidsmarktpositie. Wij benaderen ons vak vanuit een marketing gedachte en maken continue gebruik van arbeidsmarktdata.

  • Snelle return on investment

Recruitment Consultancy biedt het voordeel én direct resultaat te behalen door vacatures in te vullen, maar tevens uw recruitmentstrategie voor de langere termijn te optimaliseren. Het aantal uren en het uurtarief stemmen wij op voorhand af, waardoor er geen sprake is van onverwachte hoge kosten achteraf.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Recruitment Consultancy voor uw organisatie? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact