Werving & Selectie

Ontdek de dienstverlening 

van QOORE Recruitment

Werving en Selectie

QOORE Recruitment is gespecialiseerd in het werven en selecteren van professionals voor vaste functies. Wij matchen op ambities van organisaties en professionals wat zorgt voor de duurzame match. Om ons werk goed te doen kennen wij onze opdrachtgevers en de doelgroep. De combinatie van persoonlijk contact en data maakt QOORE Recruitment een partner voor de toekomst.

Data driven recruitment

De invloed van data neemt steeds sterker toe, zo ook in het landschap van werving en selectie. Data maakt steeds meer mogelijk, zo ook voor ons. QOORE Recruitment werkt nauw samen met arbeidsmarktspecialist Intelligence Group. Via deze partner worden wij dagelijks voorzien van de meest actuele arbeidsmarktdata die ons helpt ons recruitmentproces te optimaliseren. Per vacature ontvangen wij een rapport dat inzicht geeft in:

  • De wervingshaalbaarheid;
  • De achtergrondkenmerken van de doelgroep;
  • Hoe breng je de doelgroep in beweging;
  • Hoe bereik je deze doelgroep;
  • Hoe benader je de doelgroep;
  • Hoe bereik en benader je de latent werkzoekenden in deze doelgroep.

Als opdrachtgever van QOORE Recruitment krijgt u exclusief inzicht in deze HR data. 

Het schrijven van een vacaturetekst

Als opdrachtgever van QOORE laat u de vacaturetekst schrijven door specialisten. De recruiters van QOORE zijn getraind in arbeidsmarktcommunicatie. Daarnaast wordt ook bij het schrijven van een vacaturetekst gebruikt gemaakt van data. Wij weten wat de doelgroep verleid tot reageren en zullen uw vacature in haar optimale vorm publiseren.

QOORE Recruitment biedt haar opdrachtgevers ook trainingen in het schrijven van vacatureteksten. In een dagdeel brengen wij u de basisprincipes van een wervende vacaturetekst bij. Daarnaast trainen wij u om data op de juiste, onderscheidende manier in te zetten. Deze trainingen worden gegeven bij QOORE Recruitment of op locatie.