QOORE

Margriet Boersma

Margriet Boersma

Mijn naam is Margriet Boersma en ik ben geboren en getogen in Zwolle, Westenholte om precies te zijn. Als sociaal persoon geniet ik er enorm van om leuke dingen te doen met mijn vriend, vriendinnen en familie. Ook kan ik, zeker na werktijd, er erg van genieten om met onze hond te wandelen. Daarnaast ben ik actief als raadslid voor de gemeente Zwolle en rijd ik in het weekend op de vrachtwagen.

In juni 2020 heb ik mijn HBO-opleiding Bedrijfskunde MER afgerond en in september, na een aantal gesprekken bij DDF People, gestart als Recruitment Consultant bij QOORE.

De functie van Recruitment Consultant spreekt mij enorm aan omdat ik zowel de mens als het bedrijf kan helpen. Ik vind het belangrijk dat iemand plezier heeft in zijn werk en dat hij of zij van toegevoegde waarde kan zijn voor het bedrijf. Daarnaast denk ik graag met het bedrijf mee hoe zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen en wat voor mensen zij daarbij nodig hebben. In mijn functie mag ik met beide dingen bezig zijn en daardoor ga ik elke dag met plezier naar mijn werk.

Uiteindelijk wil ik ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers ons blijven kiezen om wie wij zijn: meedenkend, enthousiast en altijd gedreven om onze opdrachtgevers te helpen aan de juiste werknemer.

Start to win

Gerelateerde diensten

Waarom Qoore

Waarom professionals kiezen voor Qoore

Via Nick heb ik een terugkeer gemaakt naar de bouwwereld, waar ik tot heden erg blij mee ben. Ik was hier enige tijd uit, maar Nick zag goede aanknopingspunten met de vacature voor Projectleider bij Lenferink. Ik heb de gesprekken met hem als erg prettig ervaren en ben hem dankbaar voor zijn selectievermogen. Hij is professioneel, doortastend en maakt goed de verbinding. Ik kijk erg positief terug op het traject via QOORE.

Mark-Jan van Meulen, Projectleider @ Lenferink

Robert-Jan heeft mij op een prettige manier bemiddeld naar een nieuwe baan. Hij kent zijn opdrachtgevers goed en weet het bedrijf en de functie goed uit te leggen. Hierdoor kon hij ook duidelijk beargumenteren waarom hij mij geschikt achtte voor de functie en werd ik snel enthousiast. Gedurende het traject heeft hij me goed voorbereid op de gesprekken bij Ausnutria en gaf me nadien snel terugkoppeling. Tot en met de ontboarding heb ik het contact dan ook als erg prettig ervaren. Robert-Jan, nogmaals bedankt!

Hans van Faassen, QC Release Officer @ Ausnutria

Dankzij het netwerk van Robert-Jan ben ik aan deze mooie baan gekomen. Ik was me al enige tijd aan het oriënteren op de arbeidsmarkt, maar deze functie had ik nog niet voorbij zien komen. Via hem ben ik snel in het sollicitatieproces gekomen en werd ik goed begeleid. Ik kan het contact met QOORE zeker aanbevelen!

Perry Lok, Product Engineer @ Vconsyst

Ik ben snel en doelgericht geholpen door Ankie. Het eerste gesprek hebben we in een hotel in mijn woonplaats gevoerd en voordat ik het wist zat ik bij mijn nieuwe werkgever aan tafel. Via QOORE heb ik dan ook de baan gevonden waar ik naar op zoek was. Ankie is Enorm behulpzaam en professioneel. Zij heeft de kennis die nodig is om snel te handelen en ze wist al mijn vragen correct te beantwoorden.

Marjolein van der Harst, Projectleider @ Mevrouw Schutte & Dochters

QOORE heeft mij op een professionele manier geholpen. Zij hebben mij een vacature voorgesteld en zij hebben mij bij de gehele sollicitatieprocedure bijgestaan. Het contact was fijn en informeel, en gedurende de sollicitatie was de informatieverstrekking gestructureerd en helder. De hulp die QOORE mij geboden heeft droeg in sterke mate bij aan het succesvol solliciteren en het tijdens het proces helder hebben wat er stond te gebeuren en wat er van mij als sollicitant verwacht werd. Het contact heb ik als zeer fijn ervaren. Ik heb het meest met Jasper Bos gecommuniceerd en dat contact was professioneel, duidelijk en zeer vriendelijk. Top!

Chris Scheffer, Hygiëne Coördinator @ Ausnutria

Start to win

Onze experts

Onze diensten

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Niks missen van de laatste trends en ontwikkelingen, bedrijven en arbeidsmarktkansen in de maak- en procesindustrie?