QOORE

Jalien van der Weerd

Jalien van der Weerd

Mijn naam is Jalien van der Weerd. Ik ben 26 jaar en woon sinds twee jaar in de binnenstad van Kampen. Ik woon op een heerlijk plekje aan de gracht én ben binnen 5 minuten op mijn werk. Ideaal! Na mijn werk ren ik het liefst een rondje door het stadpark of volg ik yoga lessen bij Studio Nomade. Even mijn hoofd leeg maken en ontspannen na een werkdag. Verder ga ik in mijn vrije tijd graag naar festivals en zit ik regelmatig met vriendinnen op het terras. Het liefst met een wijntje en een grote borrelplank!

In 2016 heb ik mijn hbo opleiding HRM afgerond en ben toen begonnen als accountmanager bij Werkis, member van DDF People net als QOORE. Hierbij hield ik mij voornamelijk bezig met het uitzenden en detacheren van mensen in technische functies. Na 2.5 jaar kreeg ik de kriebels en dacht ik; ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. Het liefst wilde ik wel bij DDF People werkzaam blijven. Binnen DDF voel ik mij namelijk heel erg thuis, alle collega’s zijn ontzettend betrokken met elkaar en de organisatie én er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Al snel kwam ik in contact met Jannika en werd ik erg enthousiast over een functie bij QOORE. Recruitment wordt namelijk steeds meer een specialisme en bij QOORE kreeg ik de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen als corporate recruitment consultant.

Wat mij het meest aanspreekt in mijn functie als corporate recruitment consultant, is de variatie aan recruitmentvraagstukken die organisaties hebben, en waar wij als QOORE jullie graag bij helpen. Uiteindelijk doen we het samen! Dat vind ik het mooie aan mijn werk. Onze recruitmentvraagstukken variëren van het vormgeven van een employer brand tot het opzetten van on- en offline recruitmentcampagnes en het maken van een wervingsplan om de juiste kandidaten aan te trekken. Mijn doel? De verwachting van onze opdrachtgevers overtreffen en altijd gaan voor het hoogst haalbare!

Start to win

Gerelateerde diensten

Waarom Qoore

Waarom professionals kiezen voor Qoore

Via Nick heb ik een terugkeer gemaakt naar de bouwwereld, waar ik tot heden erg blij mee ben. Ik was hier enige tijd uit, maar Nick zag goede aanknopingspunten met de vacature voor Projectleider bij Lenferink. Ik heb de gesprekken met hem als erg prettig ervaren en ben hem dankbaar voor zijn selectievermogen. Hij is professioneel, doortastend en maakt goed de verbinding. Ik kijk erg positief terug op het traject via QOORE.

Mark-Jan van Meulen, Projectleider @ Lenferink

Robert-Jan heeft mij op een prettige manier bemiddeld naar een nieuwe baan. Hij kent zijn opdrachtgevers goed en weet het bedrijf en de functie goed uit te leggen. Hierdoor kon hij ook duidelijk beargumenteren waarom hij mij geschikt achtte voor de functie en werd ik snel enthousiast. Gedurende het traject heeft hij me goed voorbereid op de gesprekken bij Ausnutria en gaf me nadien snel terugkoppeling. Tot en met de ontboarding heb ik het contact dan ook als erg prettig ervaren. Robert-Jan, nogmaals bedankt!

Hans van Faassen, QC Release Officer @ Ausnutria

Dankzij het netwerk van Robert-Jan ben ik aan deze mooie baan gekomen. Ik was me al enige tijd aan het oriënteren op de arbeidsmarkt, maar deze functie had ik nog niet voorbij zien komen. Via hem ben ik snel in het sollicitatieproces gekomen en werd ik goed begeleid. Ik kan het contact met QOORE zeker aanbevelen!

Perry Lok, Product Engineer @ Vconsyst

Nadat Ankie mijn cv online had geselecteerd heeft ze mij uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij QOORE. Ze had zich erg goed voorbereid en op basis van het prettige gesprek ben ik geïntroduceerd bij de Tamek. Binnen een week had ik mijn arbeidsovereenkomst in de mail. Mede dankzij QOORE heb ik een prachtige nieuwe baan, een mooie werkplek en leuke collega's.

Eddy Heijdenrijk, Salarisadministrateur @ Tamek

Ik ben snel en doelgericht geholpen door Ankie. Het eerste gesprek hebben we in een hotel in mijn woonplaats gevoerd en voordat ik het wist zat ik bij mijn nieuwe werkgever aan tafel. Via QOORE heb ik dan ook de baan gevonden waar ik naar op zoek was. Ankie is Enorm behulpzaam en professioneel. Zij heeft de kennis die nodig is om snel te handelen en ze wist al mijn vragen correct te beantwoorden.

Marjolein van der Harst, Projectleider @ Mevrouw Schutte & Dochters

QOORE heeft mij op een professionele manier geholpen. Zij hebben mij een vacature voorgesteld en zij hebben mij bij de gehele sollicitatieprocedure bijgestaan. Het contact was fijn en informeel, en gedurende de sollicitatie was de informatieverstrekking gestructureerd en helder. De hulp die QOORE mij geboden heeft droeg in sterke mate bij aan het succesvol solliciteren en het tijdens het proces helder hebben wat er stond te gebeuren en wat er van mij als sollicitant verwacht werd. Het contact heb ik als zeer fijn ervaren. Ik heb het meest met Jasper Bos gecommuniceerd en dat contact was professioneel, duidelijk en zeer vriendelijk. Top!

Chris Scheffer, Hygiëne Coördinator @ Ausnutria

Voor de duur van ongeveer 11 maanden hebben wij gebruik gemaakt van de Interim Recruitment oplossing die QOORE aanbiedt. Onze organisatie kampte met een recruitmentvraagstuk, namelijk het werven van zorgprofessionals in een schaarse arbeidsmarkt. Recruitment was voor de komst van QOORE een onderdeel van HR en werd door meerdere medewerkers er bij gedaan. Wij hebben ervoor gekozen om een Recruiter van QOORE aan te stellen, omdat wij op deze manier snel konden starten en specialistische kennis met de juiste recruitmenttools in huis haalden. QOORE bood ons een maatwerk oplossing en heeft ons geholpen bij de start van de inrichting van een efficiënt en effectief recruitmentproces, het begin van de ontwikkeling van een employer brand, de ontwikkeling en oplevering van een werkenbij-site en uiteraard het werven van de juiste kandidaten voor onze vacatures. De slagvaardigheid, het enthousiasme en de flexibele houding van Interim Recruiter Jannika zorgden voor een prettige samenwerking en snel resultaat voor onze organisatie.

Peter Paul Arts, HR Manager @ Trajectum

Start to win

Onze experts

Onze diensten