QOORE

Anouk Hegeman

Anouk Hegeman

Ik ben Anouk Hegeman en ik woon in Harderwijk samen met mijn vriend. Als ik niet aan het werk ben kun je mij vinden op het volleybal veld, in een lekker restaurant of gewoon thuis met een lekker kaasje en bijpassend biertje of wijntje. Daarnaast vind ik het leuk om andere culturen te zien en te ontdekken en heb ik al verschillende hoeken van de wereld afgereisd.

In Utrecht heb ik Sociale Psychologie gestudeerd. Ik vond dit een interessante studie, maar ik was nog een beetje zoekend wat ik hiermee wilde. Ik wilde geen onderzoeker worden maar juist direct iets voor iemand kunnen betekenen. Ik ben in de recruitment gaan werken: je bent werkzaam in een super sociale omgeving, je spreekt heel veel verschillende mensen en je ziet wat je voor een persoon of een bedrijf kunt betekenen. Na een aantal jaren wilde ik meer de combinatie met mijn studie leggen. Ik heb de opleiding gevolgd tot loopbaanprofessional en hier kan ik mijn ei goed in kwijt. Ik kan nog steeds iets voor iemand of een bedrijf betekenen, ik kan de psychologie meer toepassen in mijn werk en ga verder de diepgang in tijdens de gesprekken.

Bij QOORE nemen we de tijd voor onze opdrachtgevers en professionals en vinden we een persoonlijke relatie belangrijk. We hebben een breed netwerk en dat maakt het werk interessant, geen dag is hetzelfde want je spreekt veel verschillende mensen. Door middel van loopbaanbegeleiding en assessments draag ik mijn steentje bij aan de ontwikkeling van onze professionals en opdrachtgevers, zodat ze klaar zijn om nog meer uit hun loopbaan of medewerkers te halen. Start to win!

Waarom Qoore

Waarom professionals kiezen voor Qoore

Via Nick heb ik een terugkeer gemaakt naar de bouwwereld, waar ik tot heden erg blij mee ben. Ik was hier enige tijd uit, maar Nick zag goede aanknopingspunten met de vacature voor Projectleider bij Lenferink. Ik heb de gesprekken met hem als erg prettig ervaren en ben hem dankbaar voor zijn selectievermogen. Hij is professioneel, doortastend en maakt goed de verbinding. Ik kijk erg positief terug op het traject via QOORE.

Mark-Jan van Meulen, Projectleider @ Lenferink

Robert-Jan heeft mij op een prettige manier bemiddeld naar een nieuwe baan. Hij kent zijn opdrachtgevers goed en weet het bedrijf en de functie goed uit te leggen. Hierdoor kon hij ook duidelijk beargumenteren waarom hij mij geschikt achtte voor de functie en werd ik snel enthousiast. Gedurende het traject heeft hij me goed voorbereid op de gesprekken bij Ausnutria en gaf me nadien snel terugkoppeling. Tot en met de ontboarding heb ik het contact dan ook als erg prettig ervaren. Robert-Jan, nogmaals bedankt!

Hans van Faassen, QC Release Officer @ Ausnutria

Dankzij het netwerk van Robert-Jan ben ik aan deze mooie baan gekomen. Ik was me al enige tijd aan het oriënteren op de arbeidsmarkt, maar deze functie had ik nog niet voorbij zien komen. Via hem ben ik snel in het sollicitatieproces gekomen en werd ik goed begeleid. Ik kan het contact met QOORE zeker aanbevelen!

Perry Lok, Product Engineer @ Vconsyst

Ik ben snel en doelgericht geholpen door Ankie. Het eerste gesprek hebben we in een hotel in mijn woonplaats gevoerd en voordat ik het wist zat ik bij mijn nieuwe werkgever aan tafel. Via QOORE heb ik dan ook de baan gevonden waar ik naar op zoek was. Ankie is Enorm behulpzaam en professioneel. Zij heeft de kennis die nodig is om snel te handelen en ze wist al mijn vragen correct te beantwoorden.

Marjolein van der Harst, Projectleider @ Mevrouw Schutte & Dochters

QOORE heeft mij op een professionele manier geholpen. Zij hebben mij een vacature voorgesteld en zij hebben mij bij de gehele sollicitatieprocedure bijgestaan. Het contact was fijn en informeel, en gedurende de sollicitatie was de informatieverstrekking gestructureerd en helder. De hulp die QOORE mij geboden heeft droeg in sterke mate bij aan het succesvol solliciteren en het tijdens het proces helder hebben wat er stond te gebeuren en wat er van mij als sollicitant verwacht werd. Het contact heb ik als zeer fijn ervaren. Ik heb het meest met Jasper Bos gecommuniceerd en dat contact was professioneel, duidelijk en zeer vriendelijk. Top!

Chris Scheffer, Hygiëne Coördinator @ Ausnutria

Start to win

Onze experts

Onze diensten

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Niks missen van de laatste trends en ontwikkelingen, bedrijven en arbeidsmarktkansen in de maak- en procesindustrie?