Over QOORE

Recruiting

Professionals

A way of life

QOORE Recruitment werft en selecteert de professional voor iedere organisatie. Onze missie: Start to win. Dit is het begin van de samenwerking met QOORE Recruitment.

Bij QOORE gaan we voor het hoogst haalbare op elk gebied. Waarom? Anders worden wij niet gelukkig. Dit is hoe wij het voelen en dat komt voort uit een ongeremde ambitie om succesvol te zijn. De recruiters van QOORE Recruitment maken dan ook het verschil en streven er naar zowel zakelijk als privé het beste uit zichzelf te halen. Authenticiteit gevolgd door een drive naar succes stelt ons in staat de verwachtingen te overtreffen. Dat is wat winnen betekent voor QOORE Recruitment.


Partners

Samenwerken met QOORE Recruitment betekent toegang tot het beste netwerk young professionals van dit moment. Het vooroplopen in technologische ontwikkelingen en uitgesproken marketing zorgt er voor dat de toekomst van morgen zich kan identificeren met QOORE Recruitment. Op deze manier hebben wij maximaal contact met de professionals.

Onze partners leggen de lat hoog voor talent en bieden uitdagende banen. Ze zijn ambitieus en gaan elke dag voor het hoogst haalbare. Dit is precies waar QOORE Recruitment voor staat en dat maakt de samenwerking succesvol. Naast dat wij vooroplopen in technologische ontwikkelingen en marketing, wordt het verschil gemaakt in de bereidheid om tot het uiterste te gaan. Oftewel, QOORE Recruitment gaat door tot dat de juiste professional gevonden is.

Professionals

Voor professionals betekent een samenwerking met QOORE Recruitment toegang tot de mooiste banen. Intensief contact zorgt ervoor dat wij jouw ambities duidelijk krijgen. Wij moedigen je aan het beste uit je carrière te halen en zullen kritisch zijn waar het nodig is. Wij leggen de lat hoog en dit mag je ook verwachten van onze dienstverlening.

QOORE Recruitment bemiddelt professionals die een stap willen maken in hun carrière en daarmee ook in hun leven. Dit moet de juiste zijn en daarom verwachten wij dat professionals richting geven aan hun ambities. Dat QOORE Recruitment hier een centrale rol in speelt geeft ons de energie om door te gaan tot de perfecte match.