QOORE

Zwanine Leusink

Zwanine Leusink

Mijn naam is Zwanine. Geboren in Kampen en opgegroeid op een boerderij in het mooie IJsselmuiden. In 2011 getrouwd met mijn jeugdliefde en inmiddels zijn wij de trotse ouders van 2 prachtige kinderen.

Een enthousiaste en gedreven jonge vrouw, die uitdagingen niet uit de weggaat. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de sales heb ik begin 2020 de stap gezet binnen het recruitment vak. De verbindende factor tussen kandidaten en opdrachtgever, dat is mijn nieuwe uitdaging!

Het moment dat ik binnenliep bij QOORE voelde ik mij welkom en ervaarde het familiaire karakter binnen het bedrijf. Tijdens het gesprek werd er goed naar mij geluisterd en oprechte interesse in mij als persoon getoond. Maar ook het uitspreken van ambities voor de toekomst, het doelgericht te werk gaan en positief kritisch naar elkaar kunnen zijn, kwamen in het gesprek naar voren. Deze waarden passen bij mij als persoon en geven weer waar ik als persoon voor sta.

Mijn doel is dat iedere kandidaat en opdrachtgever met hetzelfde gevoel de deur uitlopen. Dat zij mogen voelen, wat ik voel: persoonlijk, oprecht, ambitieus en doelgericht. Met elkaar, start to win!

Start to win

Gerelateerde diensten

Waarom Qoore

Waarom professionals kiezen voor Qoore

Hans van Faassen

QC Release Officer @ Ausnutria

Perry Lok

Product Engineer @ Vconsyst

Chris Scheffer

Hygiëne Coördinator @ Ausnutria

Robert-Jan heeft mij op een prettige manier bemiddeld naar een nieuwe baan. Hij kent zijn opdrachtgevers goed en weet het bedrijf en de functie goed uit te leggen. Hierdoor kon hij ook duidelijk beargumenteren waarom hij mij geschikt achtte voor de functie en werd ik snel enthousiast. Gedurende het traject heeft hij me goed voorbereid op de gesprekken bij Ausnutria en gaf me nadien snel terugkoppeling. Tot en met de ontboarding heb ik het contact dan ook als erg prettig ervaren. Robert-Jan, nogmaals bedankt!
Dankzij het netwerk van Robert-Jan ben ik aan deze mooie baan gekomen. Ik was me al enige tijd aan het oriënteren op de arbeidsmarkt, maar deze functie had ik nog niet voorbij zien komen. Via hem ben ik snel in het sollicitatieproces gekomen en werd ik goed begeleid. Ik kan het contact met QOORE zeker aanbevelen!
QOORE heeft mij op een professionele manier geholpen. Zij hebben mij een vacature voorgesteld en zij hebben mij bij de gehele sollicitatieprocedure bijgestaan. Het contact was fijn en informeel, en gedurende de sollicitatie was de informatieverstrekking gestructureerd en helder. De hulp die QOORE mij geboden heeft droeg in sterke mate bij aan het succesvol solliciteren en het tijdens het proces helder hebben wat er stond te gebeuren en wat er van mij als sollicitant verwacht werd. Het contact heb ik als zeer fijn ervaren. Ik heb het meest met Jasper Bos gecommuniceerd en dat contact was professioneel, duidelijk en zeer vriendelijk. Top!
Start to win

Onze experts

Onze diensten

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Niks missen van de laatste trends en ontwikkelingen, bedrijven en arbeidsmarktkansen in de maak- en procesindustrie?