QOORE

Viviënne van Kesteren

Viviënne van Kesteren

Mijn naam is Viviënne van Kesteren. Ik ben samen met mijn vriend woonachtig in Dronten. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bootcamp lessen te volgen en ga ik graag naar festivals. Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn vriend, vriendinnen en familie.

Na het afronden van mijn Bachelor Communicatie aan de Hanzehogeschool in Groningen ben ik in september 2016 aan de slag gegaan binnen de recruitment. Waarom heb ik hiervoor destijds gekozen? Ik vind het leuk om mensen te helpen bij een belangrijke stap in hun leven, het vinden van een nieuwe baan. Mijn motto is: doen wat je blij maakt! Dit is ook wat ik uitdraag naar organisaties en de kandidaten die ik spreek. Ik word blij van gesprekken met opdrachtgevers en kandidaten. Door mijn enthousiasme en ervaring in het vak weet ik snel mensen en organisaties aan elkaar te binden.

Daarnaast heb ik in mijn werk als Adviseur Werving & Selectie veel profijt van de studie die ik heb gevolgd. Ik haal bijvoorbeeld veel energie uit het maken van wervingsvideo’s om kandidaten te binden aan de vacature. Arbeidsmarktcommunicatie wordt binnen recruitment steeds belangrijker, een goede landingspagina, goed opgemaakte vacatureteksten, sociale media en natuurlijk spelen video’s daarbij een rol. Zo bereik je de beste kandidaat.

Bij QOORE richt ik mij als Adviseur Werving & Selectie op de levensmiddelenindustrie.

Start to win

Gerelateerde diensten

Waarom Qoore

Waarom professionals kiezen voor Qoore

Hans van Faassen

QC Release Officer @ Ausnutria

Perry Lok

Product Engineer @ Vconsyst

Chris Scheffer

Hygiëne Coördinator @ Ausnutria

Robert-Jan heeft mij op een prettige manier bemiddeld naar een nieuwe baan. Hij kent zijn opdrachtgevers goed en weet het bedrijf en de functie goed uit te leggen. Hierdoor kon hij ook duidelijk beargumenteren waarom hij mij geschikt achtte voor de functie en werd ik snel enthousiast. Gedurende het traject heeft hij me goed voorbereid op de gesprekken bij Ausnutria en gaf me nadien snel terugkoppeling. Tot en met de ontboarding heb ik het contact dan ook als erg prettig ervaren. Robert-Jan, nogmaals bedankt!
Dankzij het netwerk van Robert-Jan ben ik aan deze mooie baan gekomen. Ik was me al enige tijd aan het oriënteren op de arbeidsmarkt, maar deze functie had ik nog niet voorbij zien komen. Via hem ben ik snel in het sollicitatieproces gekomen en werd ik goed begeleid. Ik kan het contact met QOORE zeker aanbevelen!
QOORE heeft mij op een professionele manier geholpen. Zij hebben mij een vacature voorgesteld en zij hebben mij bij de gehele sollicitatieprocedure bijgestaan. Het contact was fijn en informeel, en gedurende de sollicitatie was de informatieverstrekking gestructureerd en helder. De hulp die QOORE mij geboden heeft droeg in sterke mate bij aan het succesvol solliciteren en het tijdens het proces helder hebben wat er stond te gebeuren en wat er van mij als sollicitant verwacht werd. Het contact heb ik als zeer fijn ervaren. Ik heb het meest met Jasper Bos gecommuniceerd en dat contact was professioneel, duidelijk en zeer vriendelijk. Top!
Start to win

Onze experts

Onze diensten

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Niks missen van de laatste trends en ontwikkelingen, bedrijven en arbeidsmarktkansen in de maak- en procesindustrie?