QOORE

Rodney Rosink

Rodney Rosink

Mijn naam is Rodney Rosink en ik ben geboren en getogen in het historie rijke Kampen. Als levensgenieter puur sang vind ik het belangrijk om plezier en energie te halen uit de dingen die ik doe op zowel zakelijk als privé vlak. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn vriendin, familie en vrienden. Daarnaast haal ik veel energie uit sport en is dat voor mij echt een uitlaatklep. Ik voetbal al sinds mijn vierde jaar en tevens ben ik ook ex-topsporter. Momenteel speel ik voor HZVV Hoogeveen dat uitkomt in de Hoofdklasse B. Ook loop ik nog regelmatig een rondje hard of zit ik in de sportschool.

In 2018 heb ik mijn Bachelor studie afgerond en vervolgens heb ik in 2020 mijn Master Business Administration behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Via contacten binnen DDF People is QOORE op mijn pad gekomen. Wat mij aanspreekt in dit vakgebied is dat je echt van toegevoegde waarde kunt zijn voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat. QOORE bestaat uit een enthousiast, gedreven en zeer professioneel team waarbij we het verschil maken door onze aanpak. De relatie is voor ons key! QOORE loopt voorop in technologische ontwikkelen en is voortdurend aan het innoveren waardoor wij altijd voor de beste oplossingen kunnen zorgen. Kortom, om samen met mijn mooie groep collega’s opdrachtgevers te voorzien van onze kennis en expertise zodat zij succesvol kunnen zijn in het realiseren van hun ambities. Dat geeft mij de voldoening en energie die ik zoek in mijn werk!

Start to win

Gerelateerde diensten

Waarom Qoore

Waarom professionals kiezen voor Qoore

Hans van Faassen

QC Release Officer @ Ausnutria

Perry Lok

Product Engineer @ Vconsyst

Chris Scheffer

Hygiëne Coördinator @ Ausnutria

Robert-Jan heeft mij op een prettige manier bemiddeld naar een nieuwe baan. Hij kent zijn opdrachtgevers goed en weet het bedrijf en de functie goed uit te leggen. Hierdoor kon hij ook duidelijk beargumenteren waarom hij mij geschikt achtte voor de functie en werd ik snel enthousiast. Gedurende het traject heeft hij me goed voorbereid op de gesprekken bij Ausnutria en gaf me nadien snel terugkoppeling. Tot en met de ontboarding heb ik het contact dan ook als erg prettig ervaren. Robert-Jan, nogmaals bedankt!
Dankzij het netwerk van Robert-Jan ben ik aan deze mooie baan gekomen. Ik was me al enige tijd aan het oriënteren op de arbeidsmarkt, maar deze functie had ik nog niet voorbij zien komen. Via hem ben ik snel in het sollicitatieproces gekomen en werd ik goed begeleid. Ik kan het contact met QOORE zeker aanbevelen!
QOORE heeft mij op een professionele manier geholpen. Zij hebben mij een vacature voorgesteld en zij hebben mij bij de gehele sollicitatieprocedure bijgestaan. Het contact was fijn en informeel, en gedurende de sollicitatie was de informatieverstrekking gestructureerd en helder. De hulp die QOORE mij geboden heeft droeg in sterke mate bij aan het succesvol solliciteren en het tijdens het proces helder hebben wat er stond te gebeuren en wat er van mij als sollicitant verwacht werd. Het contact heb ik als zeer fijn ervaren. Ik heb het meest met Jasper Bos gecommuniceerd en dat contact was professioneel, duidelijk en zeer vriendelijk. Top!
Start to win

Onze experts

Onze diensten

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Niks missen van de laatste trends en ontwikkelingen, bedrijven en arbeidsmarktkansen in de maak- en procesindustrie?