QOORE

Robert-Jan van Dijk

Robert-Jan van Dijk

Mijn naam is Robert-Jan van Dijk, geboren en getogen in Genemuiden. Voorafgaand aan mijn werkdagen ben ik vaak in de sportschool te vinden, zodat ik met energie de dag begin. Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn vrouw, vrienden en familie.

Na het afronden van mijn bachelor Small Business and Retail Management aan het Windesheim te Zwolle, ben ik in de recruitment gaan werken. Een mooie kans binnen DDF People kwam op mijn pad, waardoor ik bij ons zusterbedrijf Werkis mijn carrière begon. Doordat ik altijd wil gaan voor het maximale en betekenisvol werk wil leveren, bevalt mijn rol als Managing Consultant erg goed. Bij QOORE hebben wij een enthousiast en spontaan team met een grote gemeenschappelijke deler: ‘Start to win!’. Dat maakt dat ik elke dag met veel plezier aan de slag ga om professionals en opdrachtgevers binnen de industrie te bemiddelen.

Start to win

Gerelateerde diensten

Waarom Qoore

Waarom professionals kiezen voor Qoore

Hans van Faassen

QC Release Officer @ Ausnutria

Perry Lok

Product Engineer @ Vconsyst

Chris Scheffer

Hygiëne Coördinator @ Ausnutria

Robert-Jan heeft mij op een prettige manier bemiddeld naar een nieuwe baan. Hij kent zijn opdrachtgevers goed en weet het bedrijf en de functie goed uit te leggen. Hierdoor kon hij ook duidelijk beargumenteren waarom hij mij geschikt achtte voor de functie en werd ik snel enthousiast. Gedurende het traject heeft hij me goed voorbereid op de gesprekken bij Ausnutria en gaf me nadien snel terugkoppeling. Tot en met de ontboarding heb ik het contact dan ook als erg prettig ervaren. Robert-Jan, nogmaals bedankt!
Dankzij het netwerk van Robert-Jan ben ik aan deze mooie baan gekomen. Ik was me al enige tijd aan het oriënteren op de arbeidsmarkt, maar deze functie had ik nog niet voorbij zien komen. Via hem ben ik snel in het sollicitatieproces gekomen en werd ik goed begeleid. Ik kan het contact met QOORE zeker aanbevelen!
QOORE heeft mij op een professionele manier geholpen. Zij hebben mij een vacature voorgesteld en zij hebben mij bij de gehele sollicitatieprocedure bijgestaan. Het contact was fijn en informeel, en gedurende de sollicitatie was de informatieverstrekking gestructureerd en helder. De hulp die QOORE mij geboden heeft droeg in sterke mate bij aan het succesvol solliciteren en het tijdens het proces helder hebben wat er stond te gebeuren en wat er van mij als sollicitant verwacht werd. Het contact heb ik als zeer fijn ervaren. Ik heb het meest met Jasper Bos gecommuniceerd en dat contact was professioneel, duidelijk en zeer vriendelijk. Top!
Start to win

Blogs door Robert-Jan

Start to win

Onze experts

Onze diensten

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Niks missen van de laatste trends en ontwikkelingen, bedrijven en arbeidsmarktkansen in de maak- en procesindustrie?