QOORE

Nick Wijenberg

Nick Wijenberg

Mijn naam is Nick Wijenberg en ik ben geboren en getogen in het mooie Veluwse Heerde. Als levensgenieter vind ik het belangrijk om zowel zakelijk als privé te genieten. In mijn vrije tijd doe ik veel leuke dingen met mijn vriendin, vrienden en familie. Zo houd ik van weekendjes weg en een feestje, maar geniet ik ook van lekker eten of een goede serie. Daarnaast haal ik veel energie uit sporten. Ik voetbal sinds mijn vierde jaar en daarnaast ben ik regelmatig in de sportschool te vinden of zit ik op de racefiets.

Na mijn studie ben ik in 2014 in de recruitment beland en binnen QOORE ben ik verantwoordelijk voor de business unit Werving & Selectie. Het mooie aan het vak vind ik dat het de ruimte biedt om jezelf te zijn. In recruitment draait het allemaal om relaties, die je naar mijn mening het beste opbouwt wanneer je authentiek bent en je handelt naar je eigen normen en waarden. Binnen QOORE geloven we dan ook dat het succes echt zit in de collega's en hoe zij het vak uitoefenen. Dat QOORE voorop loopt in technologische ontwikkeling en haar processen doorlopend innoveert maakt dat we voor de beste oplossing kunnen gaan. Om met een gedreven en hecht team professionals en opdrachtgevers te helpen om richting te geven aan hun ambities en daarin succesvol te zijn, geeft mij de voldoening die ik zoek ik mijn werk.

Start to win

Gerelateerde diensten

Waarom Qoore

Waarom professionals kiezen voor Qoore

Hans van Faassen

QC Release Officer @ Ausnutria

Perry Lok

Product Engineer @ Vconsyst

Chris Scheffer

Hygiëne Coördinator @ Ausnutria

Robert-Jan heeft mij op een prettige manier bemiddeld naar een nieuwe baan. Hij kent zijn opdrachtgevers goed en weet het bedrijf en de functie goed uit te leggen. Hierdoor kon hij ook duidelijk beargumenteren waarom hij mij geschikt achtte voor de functie en werd ik snel enthousiast. Gedurende het traject heeft hij me goed voorbereid op de gesprekken bij Ausnutria en gaf me nadien snel terugkoppeling. Tot en met de ontboarding heb ik het contact dan ook als erg prettig ervaren. Robert-Jan, nogmaals bedankt!
Dankzij het netwerk van Robert-Jan ben ik aan deze mooie baan gekomen. Ik was me al enige tijd aan het oriënteren op de arbeidsmarkt, maar deze functie had ik nog niet voorbij zien komen. Via hem ben ik snel in het sollicitatieproces gekomen en werd ik goed begeleid. Ik kan het contact met QOORE zeker aanbevelen!
QOORE heeft mij op een professionele manier geholpen. Zij hebben mij een vacature voorgesteld en zij hebben mij bij de gehele sollicitatieprocedure bijgestaan. Het contact was fijn en informeel, en gedurende de sollicitatie was de informatieverstrekking gestructureerd en helder. De hulp die QOORE mij geboden heeft droeg in sterke mate bij aan het succesvol solliciteren en het tijdens het proces helder hebben wat er stond te gebeuren en wat er van mij als sollicitant verwacht werd. Het contact heb ik als zeer fijn ervaren. Ik heb het meest met Jasper Bos gecommuniceerd en dat contact was professioneel, duidelijk en zeer vriendelijk. Top!
Start to win

Blogs door Nick

Start to win

Onze experts

Onze diensten

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Niks missen van de laatste trends en ontwikkelingen, bedrijven en arbeidsmarktkansen in de maak- en procesindustrie?