Dienst

Werving & Selectie

QOORE is de recruitment specialist voor professionals binnen de industrie. Wij geloven dat recruitment een vak is en de juiste collega werven en selecteren vraagt om focus. QOORE neemt het gehele recruitmenttraject uit handen en heeft ervaring met bijna alle voorkomende functies binnen een industrieel bedrijf. Een aantal van onze klanten

Werving

 • Publicatie
  Het recruitmentproces start met het (her)schrijven van een wervende vacaturetekst, waarin we de pullfactoren van de doelgroep meenemen. Deze publiceren we op onze website en op de door ons geselecteerde kanalen.
 • Search & hunt
  Vervolgens beginnen wij de search in ons eigen netwerk, welke wij door de jaren heen zorgvuldig hebben opgebouwd. Parallel hieraan starten wij met proactieve marktbenadering (headhunting). Naast de vaste consultant van de opdrachtgever schakelen wij hiervoor ook onze Recruitmentspecialisten in.
 • Campaigning
  Voor sommige vacatures maken wij een online recruitmentcampagne om de wervingshaalbaarheid te garanderen. Hiervoor werken wij samen met arbeidsmarktspecialisten voor een optimaal resultaat.

Selectie

 • Interviews
  Tijdens de interviews toetsen wij uiteraard de hard skills, maar ook de functiegerichte- en persoonlijke competenties van de kandidaat. We streven er naar om binnen vier weken een shortlist op te stellen met geschikte kandidaten. Wij introduceren deze kandidaten vervolgens middels een voorsteldocument die bestaat uit: een persoonlijk profiel, de bevindingen van de Consultant, het cv en de besproken arbeidsvoorwaarden.
 • Assessments
  Daarnaast kan QOORE adviseren en faciliteren bij het inzetten van assessments wanneer de opdrachtgever daar voor kiest. QOORE heeft meerdere gecertificeerde Consultants in huis welke verschillende ontwikkel- en jobfit assessments af mogen nemen.
Contact

Deze pagina delen:

   

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Niks missen van de laatste trends en ontwikkelingen, bedrijven en arbeidsmarktkansen in de maak- en procesindustrie?

Start to win

Onze experts

Waarom QOORE

Waarom professionals klanten kiezen voor QOORE

Robert-Jan heeft mij op een prettige manier bemiddeld naar een nieuwe baan. Hij kent zijn opdrachtgevers goed en weet het bedrijf en de functie goed uit te leggen. Hierdoor kon hij ook duidelijk beargumenteren waarom hij mij geschikt achtte voor de functie en werd ik snel enthousiast. Gedurende het traject heeft hij me goed voorbereid op de gesprekken bij Ausnutria en gaf me nadien snel terugkoppeling. Tot en met de ontboarding heb ik het contact dan ook als erg prettig ervaren. Robert-Jan, nogmaals bedankt!

Hans van Faassen, QC Release Officer @ Ausnutria

Dankzij het netwerk van Robert-Jan ben ik aan deze mooie baan gekomen. Ik was me al enige tijd aan het oriënteren op de arbeidsmarkt, maar deze functie had ik nog niet voorbij zien komen. Via hem ben ik snel in het sollicitatieproces gekomen en werd ik goed begeleid. Ik kan het contact met QOORE zeker aanbevelen!

Perry Lok, Product Engineer @ Vconsyst

QOORE heeft mij op een professionele manier geholpen. Zij hebben mij een vacature voorgesteld en zij hebben mij bij de gehele sollicitatieprocedure bijgestaan. Het contact was fijn en informeel, en gedurende de sollicitatie was de informatieverstrekking gestructureerd en helder. De hulp die QOORE mij geboden heeft droeg in sterke mate bij aan het succesvol solliciteren en het tijdens het proces helder hebben wat er stond te gebeuren en wat er van mij als sollicitant verwacht werd. Het contact heb ik als zeer fijn ervaren. Ik heb het meest met Jasper Bos gecommuniceerd en dat contact was professioneel, duidelijk en zeer vriendelijk. Top!

Chris Scheffer, Hygiëne Coördinator @ Ausnutria

Start to win

Gerelateerde blogs