Dienst

Werving & Selectie

QOORE Recruitment verbindt talent en organisatie binnen de maak- en procesindustrie in midden- en oost Nederland. Hierbij richten wij ons op MBO+, HBO- en WO niveau in de vakgebieden: operations, engineering, supply chain, sales, marketing, kwaliteit, finance, HR en IT Een aantal van onze klanten

Waarom QOORE Recruitment


Specialist

QOORE Recruitment is specialist in recruitment in de maak- en procesindustrie. Concreet betekent dit:

 • Kennis van de huidige maak- en procesindustrie (branche standaarden, codes en ethiek)
 • Kennis van de doelgroep (Pullfactoren, wervingshaalbaarheid, salarissen etc.)
 • Doorlopend op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de maak- en procesindustrie
 • Ervaring met (bijna) alle voorkomende functies in de maak- en procesindustrie
 • Alle Consultants hebben een bewezen trackrecord in de maak- en procesindustrie
 • Groot en kwalitatief netwerk professionals in de maak- en procesindustrie
 • Actief in relevante netwerkorganisaties en relaties met brancheverenigingen

Wervingscapaciteit

 • Optimale marketingstrategie en de beste recruitmentcampagnes
 • Big data als basis voor een effectief recruitmentproces
 • Mentaliteit: intrinsiek gemotiveerde collega’s om de oplossing te zijn voor elk recruitmentvraagstuk


Werkwijze

Wij werken vanuit de relatie en beginnen vanzelfsprekend met een persoonlijk gesprek, waarin we de vacature helder krijgen. Om tot een wervingsprofiel te komen maken we een analyse van de organisatie en de markt waarin de opdrachtgever zich bevind. Hiervoor bespreken we een aantal fundamentele zaken zoals de organisatiestructuur, de cultuur, het functieprofiel en de kandidatenmarkt voor de betreffende functie. Wanneer de opdracht duidelijk en akkoord bevonden is starten wij het traject.

Werving

 • Publicatie
  Het recruitmentproces start met het (her)schrijven van een wervende vacaturetekst, waarin we de pullfactoren van de doelgroep meenemen. Deze publiceren we op onze website en op de door ons geselecteerde kanalen.
 • Search & hunt
  Vervolgens beginnen wij de search in ons eigen netwerk, welke wij door de jaren heen zorgvuldig hebben opgebouwd. Parallel hieraan starten wij met proactieve marktbenadering (headhunting). Naast de vaste consultant van de opdrachtgever schakelen wij hiervoor ook onze Recruitmentspecialisten in.
 • Campaigning
  Voor sommige vacatures maken wij een online recruitmentcampagne om de wervingshaalbaarheid te garanderen. Hiervoor werken wij samen met arbeidsmarktspecialisten voor een optimaal resultaat.

Selectie

 • Interviews
  Tijdens de interviews toetsen wij uiteraard de hard skills, maar ook de functiegerichte- en persoonlijke competenties van de kandidaat. We streven er naar om binnen vier weken een shortlist op te stellen met geschikte kandidaten. Wij introduceren deze kandidaten vervolgens middels een voorsteldocument die bestaat uit: een persoonlijk profiel, de bevindingen van de Consultant, het cv en de besproken arbeidsvoorwaarden.
 • Assessments
  Daarnaast kan QOORE adviseren en faciliteren bij het inzetten van assessments wanneer de opdrachtgever daar voor kiest. QOORE heeft meerdere gecertificeerde Consultants in huis welke verschillende ontwikkel- en jobfit assessments af mogen nemen.
Contact

Deze pagina delen:

   

Start to win

Onze experts

Waarom QOORE

Waarom professionals klanten kiezen voor QOORE

Via Nick heb ik een terugkeer gemaakt naar de bouwwereld, waar ik tot heden erg blij mee ben. Ik was hier enige tijd uit, maar Nick zag goede aanknopingspunten met de vacature voor Projectleider bij Lenferink. Ik heb de gesprekken met hem als erg prettig ervaren en ben hem dankbaar voor zijn selectievermogen. Hij is professioneel, doortastend en maakt goed de verbinding. Ik kijk erg positief terug op het traject via QOORE.

Mark-Jan van Meulen, Projectleider @ Lenferink

Robert-Jan heeft mij op een prettige manier bemiddeld naar een nieuwe baan. Hij kent zijn opdrachtgevers goed en weet het bedrijf en de functie goed uit te leggen. Hierdoor kon hij ook duidelijk beargumenteren waarom hij mij geschikt achtte voor de functie en werd ik snel enthousiast. Gedurende het traject heeft hij me goed voorbereid op de gesprekken bij Ausnutria en gaf me nadien snel terugkoppeling. Tot en met de ontboarding heb ik het contact dan ook als erg prettig ervaren. Robert-Jan, nogmaals bedankt!

Hans van Faassen, QC Release Officer @ Ausnutria

Dankzij het netwerk van Robert-Jan ben ik aan deze mooie baan gekomen. Ik was me al enige tijd aan het oriënteren op de arbeidsmarkt, maar deze functie had ik nog niet voorbij zien komen. Via hem ben ik snel in het sollicitatieproces gekomen en werd ik goed begeleid. Ik kan het contact met QOORE zeker aanbevelen!

Perry Lok, Product Engineer @ Vconsyst

Nadat Ankie mijn cv online had geselecteerd heeft ze mij uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij QOORE. Ze had zich erg goed voorbereid en op basis van het prettige gesprek ben ik geïntroduceerd bij de Tamek. Binnen een week had ik mijn arbeidsovereenkomst in de mail. Mede dankzij QOORE heb ik een prachtige nieuwe baan, een mooie werkplek en leuke collega's.

Eddy Heijdenrijk, Salarisadministrateur @ Tamek

Ik ben snel en doelgericht geholpen door Ankie. Het eerste gesprek hebben we in een hotel in mijn woonplaats gevoerd en voordat ik het wist zat ik bij mijn nieuwe werkgever aan tafel. Via QOORE heb ik dan ook de baan gevonden waar ik naar op zoek was. Ankie is Enorm behulpzaam en professioneel. Zij heeft de kennis die nodig is om snel te handelen en ze wist al mijn vragen correct te beantwoorden.

Marjolein van der Harst, Projectleider @ Mevrouw Schutte & Dochters

QOORE heeft mij op een professionele manier geholpen. Zij hebben mij een vacature voorgesteld en zij hebben mij bij de gehele sollicitatieprocedure bijgestaan. Het contact was fijn en informeel, en gedurende de sollicitatie was de informatieverstrekking gestructureerd en helder. De hulp die QOORE mij geboden heeft droeg in sterke mate bij aan het succesvol solliciteren en het tijdens het proces helder hebben wat er stond te gebeuren en wat er van mij als sollicitant verwacht werd. Het contact heb ik als zeer fijn ervaren. Ik heb het meest met Jasper Bos gecommuniceerd en dat contact was professioneel, duidelijk en zeer vriendelijk. Top!

Chris Scheffer, Hygiëne Coördinator @ Ausnutria

Voor de duur van ongeveer 11 maanden hebben wij gebruik gemaakt van de Interim Recruitment oplossing die QOORE aanbiedt. Onze organisatie kampte met een recruitmentvraagstuk, namelijk het werven van zorgprofessionals in een schaarse arbeidsmarkt. Recruitment was voor de komst van QOORE een onderdeel van HR en werd door meerdere medewerkers er bij gedaan. Wij hebben ervoor gekozen om een Recruiter van QOORE aan te stellen, omdat wij op deze manier snel konden starten en specialistische kennis met de juiste recruitmenttools in huis haalden. QOORE bood ons een maatwerk oplossing en heeft ons geholpen bij de start van de inrichting van een efficiënt en effectief recruitmentproces, het begin van de ontwikkeling van een employer brand, de ontwikkeling en oplevering van een werkenbij-site en uiteraard het werven van de juiste kandidaten voor onze vacatures. De slagvaardigheid, het enthousiasme en de flexibele houding van Interim Recruiter Jannika zorgden voor een prettige samenwerking en snel resultaat voor onze organisatie.

Peter Paul Arts, HR Manager @ Trajectum

Start to win

Gerelateerde blogs