Dienst

Werving & Selectie

QOORE richt zich specifiek op managementposities binnen de industrie in Noord, Oost- en Midden Nederland. Hierbij richten wij ons op middelmanagement tot en met executive niveau in o.a. operations, quality en R&D. Onze opdrachtgevers zijn o.a. actief in de food, farmacie en chemie. Een aantal van onze klanten

Waarom QOORE Recruitment


Specialist

QOORE Recruitment is specialist op het gebied van managementposities binnen de industrie. Concreet betekent dit:

 • Kennis van de huidige maak- en procesindustrie (branche standaarden, codes en ethiek)
 • Kennis van de doelgroep (Pullfactoren, wervingshaalbaarheid, salarissen etc.)
 • Doorlopend op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de maak- en procesindustrie
 • Alle Consultants hebben een bewezen trackrecord in de maak- en procesindustrie
 • Groot en kwalitatief netwerk professionals in de maak- en procesindustrie
 • Actief in relevante netwerkorganisaties en relaties met brancheverenigingen

Wervingscapaciteit

 • Optimale marketingstrategie en de beste recruitmentcampagnes
 • Big data als basis voor een effectief recruitmentproces
 • Mentaliteit: intrinsiek gemotiveerde collega’s om de oplossing te zijn voor elk recruitmentvraagstuk


Werkwijze

Wij werken vanuit de relatie en beginnen vanzelfsprekend met een persoonlijk gesprek, waarin we de vacature helder krijgen. Om tot een wervingsprofiel te komen maken we een analyse van de organisatie en de markt waarin de opdrachtgever zich bevind. Hiervoor bespreken we een aantal fundamentele zaken zoals de organisatiestructuur, de cultuur, het functieprofiel en de kandidatenmarkt voor de betreffende functie. Wanneer de opdracht duidelijk en akkoord bevonden is starten wij het traject.

Werving

 • Publicatie
  Het recruitmentproces start met het (her)schrijven van een wervende vacaturetekst, waarin we de pullfactoren van de doelgroep meenemen. Deze publiceren we op onze website en op de door ons geselecteerde kanalen.
 • Search & hunt
  Vervolgens beginnen wij de search in ons eigen netwerk, welke wij door de jaren heen zorgvuldig hebben opgebouwd. Parallel hieraan starten wij met proactieve marktbenadering (headhunting). Naast de vaste consultant van de opdrachtgever schakelen wij hiervoor ook onze Recruitmentspecialisten in.
 • Campaigning
  Voor sommige vacatures maken wij een online recruitmentcampagne om de wervingshaalbaarheid te garanderen. Hiervoor werken wij samen met arbeidsmarktspecialisten voor een optimaal resultaat.

Selectie

 • Interviews
  Tijdens de interviews toetsen wij uiteraard de hard skills, maar ook de functiegerichte- en persoonlijke competenties van de kandidaat. We streven er naar om binnen vier weken een shortlist op te stellen met geschikte kandidaten. Wij introduceren deze kandidaten vervolgens middels een voorsteldocument die bestaat uit: een persoonlijk profiel, de bevindingen van de Consultant, het cv en de besproken arbeidsvoorwaarden.
 • Assessments
  Daarnaast kan QOORE adviseren en faciliteren bij het inzetten van assessments wanneer de opdrachtgever daar voor kiest. QOORE heeft meerdere gecertificeerde Consultants in huis welke verschillende ontwikkel- en jobfit assessments af mogen nemen.
Contact

Deze pagina delen:

   

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Niks missen van de laatste trends en ontwikkelingen, bedrijven en arbeidsmarktkansen in de maak- en procesindustrie?

Start to win

Onze experts

Waarom QOORE

Waarom professionals klanten kiezen voor QOORE

Via Nick heb ik een terugkeer gemaakt naar de bouwwereld, waar ik tot heden erg blij mee ben. Ik was hier enige tijd uit, maar Nick zag goede aanknopingspunten met de vacature voor Projectleider bij Lenferink. Ik heb de gesprekken met hem als erg prettig ervaren en ben hem dankbaar voor zijn selectievermogen. Hij is professioneel, doortastend en maakt goed de verbinding. Ik kijk erg positief terug op het traject via QOORE.

Mark-Jan van Meulen, Projectleider @ Lenferink

Robert-Jan heeft mij op een prettige manier bemiddeld naar een nieuwe baan. Hij kent zijn opdrachtgevers goed en weet het bedrijf en de functie goed uit te leggen. Hierdoor kon hij ook duidelijk beargumenteren waarom hij mij geschikt achtte voor de functie en werd ik snel enthousiast. Gedurende het traject heeft hij me goed voorbereid op de gesprekken bij Ausnutria en gaf me nadien snel terugkoppeling. Tot en met de ontboarding heb ik het contact dan ook als erg prettig ervaren. Robert-Jan, nogmaals bedankt!

Hans van Faassen, QC Release Officer @ Ausnutria

Dankzij het netwerk van Robert-Jan ben ik aan deze mooie baan gekomen. Ik was me al enige tijd aan het oriënteren op de arbeidsmarkt, maar deze functie had ik nog niet voorbij zien komen. Via hem ben ik snel in het sollicitatieproces gekomen en werd ik goed begeleid. Ik kan het contact met QOORE zeker aanbevelen!

Perry Lok, Product Engineer @ Vconsyst

Ik ben snel en doelgericht geholpen door Ankie. Het eerste gesprek hebben we in een hotel in mijn woonplaats gevoerd en voordat ik het wist zat ik bij mijn nieuwe werkgever aan tafel. Via QOORE heb ik dan ook de baan gevonden waar ik naar op zoek was. Ankie is Enorm behulpzaam en professioneel. Zij heeft de kennis die nodig is om snel te handelen en ze wist al mijn vragen correct te beantwoorden.

Marjolein van der Harst, Projectleider @ Mevrouw Schutte & Dochters

QOORE heeft mij op een professionele manier geholpen. Zij hebben mij een vacature voorgesteld en zij hebben mij bij de gehele sollicitatieprocedure bijgestaan. Het contact was fijn en informeel, en gedurende de sollicitatie was de informatieverstrekking gestructureerd en helder. De hulp die QOORE mij geboden heeft droeg in sterke mate bij aan het succesvol solliciteren en het tijdens het proces helder hebben wat er stond te gebeuren en wat er van mij als sollicitant verwacht werd. Het contact heb ik als zeer fijn ervaren. Ik heb het meest met Jasper Bos gecommuniceerd en dat contact was professioneel, duidelijk en zeer vriendelijk. Top!

Chris Scheffer, Hygiëne Coördinator @ Ausnutria

Start to win

Gerelateerde blogs