Tamek Accountants en Belastingadviseurs

Tamek ontzorgt ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf en stichtingen op accountancy en fiscaal-juridische gebied, met persoonlijke dienstverlening die altijd aansluit bij veranderingen in de markt of bij de klant. Door constante ontwikkeling en een inspirerende werkomgeving halen zij niet alleen het beste uit hun medewerkers, maar daarmee ook uit de opdrachten.

Tamek wil een middelgroot accountantskantoor en een betrokken, betrouwbare, creatieve en proactieve samenwerkingspartner zijn. 'Middelgroot' is hierbij een bewuste keuze: alle disciplines in huis en toch, letterlijk en figuurlijk, 'dicht bij de klant' blijven. Tamek heeft zeven vestigingen in het midden en oosten van het land en is daarmee goed bereikbaar. Het cliëntenbestand is divers en bestaat vooral uit ondernemers die actief zijn in het midden- en kleinbedrijf in de meest uiteenlopende branches. Hiernaast werkt Tamek eveneens voor maatschappelijke instellingen, alsmede voor vrije beroepsuitoefenaars.

Werken bij Tamek betekent werken bij een kantoor die professionaliteit, nauwkeurigheid, kwaliteit, integriteit, objectiviteit, deskundigheid, zorgvuldigheid en goede waarden en normen hoog in het vaandel heeft staan. Tamek omarmt de maatregelen "In het publiek belang" en binnen Tamek wordt er op toegezien dat het publieke belang wordt gewaarborgd. Focus op kwaliteit en een professioneel kritische instelling zijn onderdeel van onze kernwaarden.

De vestigingen van Tamek vind je in Kampen, Genemuiden, Elburg, Blokzijl, Meppel, Zwolle en Zwartsluis.

Open inschrijving bij Tamek Accountants en Belastingadviseurs


Deel dit bedrijf:

   

Vacatures in