Van Dijk Bakery is al vier generaties lang een bakkersfamilie met een handelsgeest. Met al meer dan 90 jaar ervaring heeft Van Dijk Bakery een rijke familiegeschiedenis. Ze verkennen tegenwoordig de hele wereld en zijn continu op zoek naar de beste productietechnieken en de (h)eerlijkste ingrediënten. Van Dijk Bakery is gevestigd in Zwartsluis en gespecialiseerd in het produceren van Muffins, Cake en Cupcake, Mergpijpjes en Speculaas. Deze producten worden onder een Private Label binnen heel Europa geleverd aan supermarkten, groothandels en luchtvaart.

Van dijk bakery QOORE

Van Dijk Bakery

Van Dijk Bakery, internationaal familiebedrijf in de bakkerswereld

Van Dijk Bakery staat bekend om het leveren van hoogwaardige specialiteiten die zowel lang houdbaar als vers zijn. Als private label partner streven ze ernaar het assortiment van klanten te verrijken en het rendement te optimaliseren. De aanpak van Van Dijk Bakery omvat zowel het uitgebreide basisassortiment als op maat gemaakte oplossingen, waardoor ze flexibel kunnen inspelen op specifieke wensen en eisen van klanten.

De producten van Van Dijk Bakery worden op grote schaal vervaardigd met behulp van eigentijdse productielijnen. Of het nu gaat om het versterken van het bestaande assortiment of het ontwikkelen van nieuwe producten, Van Dijk Bakery biedt klanten de smaak van mogelijkheden. Met hun toegewijde team streven ze ernaar om het partnerschap met Van Dijk Bakery niet alleen waardevol, maar ook succesvol te maken. Ze nodigen klanten uit om de culinaire veelzijdigheid en efficiënte oplossingen te ontdekken die zij te bieden hebben en samen de onderneming naar nieuwe hoogten te brengen.