Teeling Petfood

Teeling Petfood produceert in de fabrieken in Heerhugowaard en Hoogeveen dagelijks, met een toegewijd team, hond en kattenvoer. Worsten, hamburgers tot natvoer in aluminium cups: dit produceren zij allemaal. En dit doen zij samen, als team. De lijnen zijn kort en de collegialiteit groot.

De kernwaarden
Kwaliteit, service, productinnovatie en duurzaamheid; deze speerpunten zijn essentieel voor een succesvolle bedrijfsvoering en samenwerking met de klanten.

Kwaliteit
De kwaliteitseisen van Teeling zijn gebaseerd op de standaarden van het IFS en BRC. De productielocaties voldoen aan de strenge eisen van deze controlerende instanties. IFS en BRC certificeringen garanderen optimale hygiëne en voedselveiligheid in de faciliteiten van Teeling. Iedere receptuur is zo ontwikkeld dat het een veilig, nutritioneel verantwoord en smakelijk product garandeert, dat voldoet aan de internationale eisen van FEDIAF (European Pet Food Industry Federation).

Productinnovatie
Teeling petfood richt zich op het continue ontwikkelen van nieuwe producten. Dit doen zij o.a. door de markt nauwlettend in de gaten te houden. Hierdoor kunnen zij tijdig inspelen op ontwikkelingen en trends. Voor het succes van de producten op de markt is het echter ook van belang dat ze gebaseerd zijn op eigen onderzoeks- en ontwikkelingswerkzaamheden. In het laboratorium werkt daarom een hoog opgeleid team van nutritionisten aan de ontwikkeling van nieuwe producten.

Open inschrijving bij Teeling Petfood


Deel dit bedrijf:

   

Vacatures in