De graaf bakeries

De Graaf Bakeries

De Graaf Bakeries, Instore Bakery Specialist

De Graaf Bakery is gespecialiseerd in de ontwikkeling van bakkerijproducten, met dagelijkse verfijning van traditionele recepten en jaarlijkse lancering van 20 nieuwe producten. Met een team van 250 enthousiaste medewerkers, toegewijde bakkers en innovatieve technologie streven ze naar voortdurende verbetering.

Als Instore Bakery Specialist biedt De Graaf Bakery advies op basis van drie decennia ervaring en concrete marktdata. Ze begrijpen consumententrends en vertalen deze direct naar passende oplossingen.

De Graaf Bakery gaat verder dan alleen productontwikkeling en advies. Met een hoog serviceniveau ontzorgen ze hun klanten door te assisteren bij de keuze van kwalitatieve grondstoffen en het produceren van heerlijke snacks. Ze zorgen niet alleen voor functionele verpakkingen, maar ook voor aantrekkelijke schappresentaties. Bovendien bieden ze trainingen in hun opleidingsruimte of op locatie, waar winkelpersoneel wordt getraind in het ontdooien en afbakken van bake-off snacks, alles gericht op een verse geur- en smaakbeleving.