Vconsyst

Wat in de jaren tachtig begon met enkele containerconcepten is inmiddels uitgegroeid tot het leveren van totaaloplossingen in de afvalinzameling, sport en recreatie en metaalbewerking. Gedreven door de overtuiging van eenvoud, werken zij sinds het bestaan aan de versimpeling van complexe processen. Met het leveren van totaalconcepten ondersteunen en ontzorgen zij onze partners in hun dagelijkse leefomgeving en werkzaamheden.

Complexe processen vertalen in dagelijkse efficiëntie vraagt om inzicht, innovatie en vooral passie. De passie voor de vereenvoudiging van complexe, publieke processen. VConsyst wil betrouwbare innovatie beschikbaar maken, die organisaties in staat stelt het inzicht in en de aansturing van publieke processen te verbeteren.

Grondstoffen die schaarser worden vragen om duurzame producten en diensten die hier slim op inspelen. Doordat de wereld om hen heen continu verandert, zijn zij altijd op zoek naar een beter en eenvoudiger proces. Organisaties die afval inzamelen en bewust omgaan met de urgentie om schaarser wordende grondstoffen opnieuw te gebruiken, kunnen vertrouwen op de duurzame oplossingen van VConsyst.

VConsyst maakt deel uit van Venture Group een krachtige holding die wereldwijd actief is en circa duizend medewerkers heeft.

Open inschrijving bij Vconsyst


Deel dit bedrijf:

   

Vacatures in