Summit Packaging Systems

Summit Packaging Systems is actief in de wereld van aerosol spray technologie, oftewel de ventielen van spuitbussen. Dagelijks worden miljoenen spuitbussen gebruikt. Of het nu gaat om deodorant, haarlak of scheerschuim, voor veel producten is er wel een spuitbus-variant te vinden. Waar wellicht minder vaak bij stil wordt gestaan, is dat achter het gemak van een spuitbus een knap staaltje techniek schuilgaat. Summit Packaging Systems is dé specialist in deze techniek.

Waar wereldwijd tienduizenden bedrijven spuitbussen produceren, zijn er slechts een klein aantal die de ventielen maken. Vanuit vestigingen in Engeland, Amerika, Argentinië, Polen en Almere, produceert Summit jaarlijks miljoenen ventielen en voorzien zij 25% van de wereldwijde vraag.

Summit maakt haar producten geheel in eigen beheer, van grondstof tot eindproduct. Zelfs het hiervoor benodigde machinepark is zelf ontwikkeld en vervaardigt. Daarnaast beschikken zij over een state of the art laboratorium met eigen methodieken en systemen. Op deze manier is Summit in staat om een oplossing te ontwikkelen voor elke klantvraag.

Open inschrijving bij Summit Packaging Systems


Deel dit bedrijf:

   

Vacatures in