Ausnutria

Ausnutria levert vanuit Nederland, het zuivelhart van de wereld hoogwaardige zuivelproducten. Met 700 FTE verspreid over 5 locaties, is Ausnutria een bekende speler in Nederland, maar waar het individu persoonlijk wordt aangesproken. Ausnutria produceert baby- en kindervoeding op basis van biologische koe- en geitenmelk en levert deze hoofdzakelijk aan China, Rusland en het Midden Oosten. Ausnutria wil een bijdrage leveren aan de beschikbaarheid van gezonde flesvoeding om zo te werken aan de zakelijke groei van klanten en de gezonde ontwikkeling van kinderen.

De bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur van Ausnutria is het beste te omschrijven als dynamisch, innovatief en verantwoordelijk. Ze zijn misschien groot in aantal, maar op de vestigingen realiseer je het succes écht samen. Samen werken ze hard aan een gezonde toekomst voor de kinderen die opgroeien met hun producten.

Open inschrijving bij Ausnutria


Deel dit bedrijf:

   

Waarom het bedrijf

Waarom professionals kiezen voor deze werkgever

Hans van Faassen

QC Release Officer @ Ausnutria

Robert-Jan heeft mij op een prettige manier bemiddeld naar een nieuwe baan. Hij kent zijn opdrachtgevers goed en weet het bedrijf en de functie goed uit te leggen. Hierdoor kon hij ook duidelijk beargumenteren waarom hij mij geschikt achtte voor de functie en werd ik snel enthousiast. Gedurende het traject heeft hij me goed voorbereid op de gesprekken bij Ausnutria en gaf me nadien snel terugkoppeling. Tot en met de ontboarding heb ik het contact dan ook als erg prettig ervaren. Robert-Jan, nogmaals bedankt!

Vacatures in