Kara Energy Systems

Bij KARA Energy Systems geloven we in de kracht & waarde van bio-energie. Als team hebben we de ambitie om met hoogwaardige technologie & ontwikkeling een bijdrage te leveren aan de energiebehoefte van en optimaal rendement voor onze klantrelaties. Hightech maatwerkoplossingen met een persoonlijke twist. Nu en in de toekomst.

Hoe? Door het ontwikkelen van hoogwaardige technologie voor en wereldwijd realiseren van bio-energie concepten & oplossingen op basis van biomassa verbranding. Custom-made, volledig in Nederland geëngineerd & geproduceerd, turn-key opgeleverd en werkend volgens de strengste emissie- & milieueisen. Van 250kW tot 15MW. Hierin is het team van KARA Energy Systems grenzeloos. En grensverleggend.

KARA is een (h)echt familiebedrijf met een ondernemende cultuur. Een team van vakidioten met elk hun eigen kennis, kunde en ervaring. Maar stuk voor stuk mensen die het verschil willen maken door te werken vanuit hun positieve houding en van hun persoonlijke passie uitstekend benutten in hun werkzaamheden. Slimme denkers, sterke doeners, optimaal rendement. Zo creëren we niet alleen nieuwe vormen van energie, maar dat geeft ook energie! Voor ons, maar vooral voor onze klanten. Maar dat kunnen we niet zonder de juiste medewerkers. Durf jij het aan onderdeel te worden van dit team?

Open inschrijving bij Kara Energy Systems


Deel dit bedrijf:

   

Vacatures in