Loading Systems

Loading Systems levert totaal oplossingen voor laadperrons. Zo adviseren, ontwerpen, fabriceren, ondersteunen, installeren en onderhouden ze complete oplossingen voor laadperrons in de vorm van industriedeuren, dock equipment en service. Loading Systems timmert al meer dan 50 jaar aan de weg van laden en lossen.

Loading Systems produceert en levert wereldwijd industriële deuren, laad- en lossystemen en aanverwante producten voor logistieke marktpartijen (zoals distributiecentra). Minstens zo belangrijk is hun service op het gebied van onderhoud, reparatie en vervanging. In de markt van laden en lossen, onderscheidt Loading Systems zichzelf door continuïteit, flexibiliteit en betrokkenheid. Dit "DNA" zit in het bedrijf en in alle werknemers, van de productie assistent tot aan de directie.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Loading Systems. Zo produceren ze met zo min mogelijk vervuiling en zijn de handelingen binnen het logistieke proces de laatste jaren gehalveerd. Loading Systems is ISO 1400:2015 gecertificeerd.

Producten

Industriedeuren, dock levellers, dock shelters, laadhuizen, veiligheidssystemen, heftafels, besturingen en accessoires

Markten

Automotive, Luchtvaart, koelopslag, dotcom, voedingsindustrie, logistiek, fabrikanten, farmaceutica, retail, veiligheid en duurzaamheid

Open inschrijving bij Loading Systems


Deel dit bedrijf:

   

Vacatures in