DDF People

De bedrijven van DDF People kenmerken zich door klanttevredenheid te realiseren en de passie om collega’s te ontwikkelen. Dit begon in 2008 met de oprichting van Werkis / verder met werk. De ambitie om te sturen op klanttevredenheid en mensen te ontwikkelen resulteerde in een sterke groei en uitbreiding in het aantal bedrijven. De groei wordt gedragen door onze collega’s, die met eigen initiatief en motivatie op een inspirerende wijze verantwoordelijkheid nemen.

Met een positief kritische houding naar elkaar én naar onze processen borgen we kwaliteit en zijn we continu op zoek naar verbeteringen. Binnen deze continu veranderende wereld waarin technologie en data nieuwe impulsen en vormen geven aan de manier van zaken doen, staan we ook voor een actieve invulling van de persoonlijke relatie met elkaar.

De ambitie van DDF People resulteert in een sterke groei en uitbreiding in het aantal bedrijven. Sinds de oprichting van Werkis / verder met werk in 2008 is DDF People met 11 bedrijven uitgebreid. Onze bedrijven opereren zelfstandig en kenmerken zich elk door een eigen identiteit. De onderlinge verbinding van onze bedrijven is sterk door de shared values van DDF People. Dit zijn geloofwaardigheid, toewijding en een positief kritische houding. Wij bundelen onze krachten met als doel klanttevredenheid.

DDF People, share to grow.

Open inschrijving bij DDF People


Deel dit bedrijf:

   

Vacatures in