Rinos

Rinos is een fabrikant van schoonlooptapijt en kokos entreematten. Zij leveren hun producten wereldwijd aan groothandels en distributeurs, die deze producten onder hun eigen merk verder verspreiden. Daarnaast leveren zij schoonlooptapijt en componenten aan A-merk tapijtlabels en aan producenten van bedrukte logomatten.

Vrijwel al hun producten zijn geschikt voor projectgebruik, bijvoorbeeld in kantoren, winkels, hotels, musea en ziekenhuizen. Via de distributeurs en woninginrichters worden de producten ook naar volle tevredenheid gebruikt bij mensen thuis.

Rinos is een echt familiebedrijf en staat bekend als goede werkgever. Korte lijnen, snel schakelen en informele contacten typeren deze mooie organisatie.

Service

Omdat Rinos een specialist is, staan kwaliteit, logistieke service en marketing support hoog in het vaandel. Persoonlijke aandacht voor alle klanten vinden zij belangrijk. Rinos scoort dan ook 98% betrouwbaarheid voor bevestigde orders. Daarnaast kunnen zij voldoen aan de meest speciale verzoeken voor verpakkingen, afmetingen, ruggen etc.

Kokosmatten

Het fabriceren van deurmatten zit in het DNA van Rinos. Het familiebedrijf Rinos begon al in 1925 met het fabriceren van kokosmatten in Genemuiden. In de 70er jaren is een octrooi verkregen om een snijvaste PVC rug aan te brengen onder kokosmatten. De 4e generatie van de familie Mulder nam het bedrijf over in 1996. Vandaag de dag produceren zij nog steeds alle kokosmatten in Genemuiden. Dankzij de jarenlange ervaring en het vakmanschap van het personeel, zijn dit volgens hun klanten de beste kokosmatten die verkrijgbaar zijn. Een prachtig compliment!

Schoonlooptapijt

Met de opkomst van kunstmatige vezels en tuft-technologie is Rinos in de 80er jaren gestart met de productie van schoonlooptapijt van Polyamide. Er is een uitgebreid assortiment beschikbaar, waarmee iedere distributeur zich kan onderscheiden. Omdat zij als enige de vuilabsorptie van deze producten meten en publiceren, kunnen klanten de prestaties van de producten onderling vergelijken.

Open inschrijving bij Rinos


Deel dit bedrijf:

   

Vacatures in