Lenferink

Lenferink Vastgoedonderhoud is een sterk groeiende onderneming. Lenferink is een toonaangevend en financieel gezond familiebedrijf die al 60 jaar actief is als betrouwbaar vastgoedonderhoudsbedrijf op het gebied van renovatie, (gevel)onderhoud en energiebesparing.

Lenferink is opgesplitst in twee regio’s te weten regio Midden-Nederland met drie vestigingen in Zwolle, Emmeloord, Amsterdam en Wehl (Arnhem) en de regio Noord-Oost met vestigingen in Lemelerveld en Deventer. Hun klanten zijn vooral woningbouwcorporaties en grotere vastgoedbeheerders. Zij werken steeds vaker in vernieuwende samenwerkingsverbanden, zoals in co-creatie (Resultaat Gericht Samenwerken). Wij ontzorgen klanten op het gebied van planvorming, technisch advies tot uitvoering en oplevering aan bestaand vastgoed en met gerichte product- en procesinnovaties.

Lenferink heeft een lange termijn focus: wij zijn toekomst -en innovatiegericht. Daarnaast zijn wij sterk klantgericht. Daarom hebben zij een uitstekende marktreputatie en hebben zij betrokken, vakkundige en creatieve medewerkers. De vestigingen worden vanuit Zwolle en Lemelerveld ondersteund door professionals op het gebied van Commercie, Financiën, ICT, HRM & KAM en Bewonersconsulenten.

Open inschrijving bij Lenferink


Deel dit bedrijf:

   

Vacatures van Lenferink

Meer vacatures van Lenferink

Voorman schilder

Ben jij een ervaren schilder? En heb jij ervaring in het onderhouden van gevels? Dan zoeken wij jou!

 • Zwolle
 • 40 uur per week

Voorman schilder

Ben jij een ervaren schilder? En heb jij ervaring in het onderhouden van gevels? Dan zoeken wij jou!

 • Wehl
 • 40 uur per week

Bewonersconsulent(e)

Ben jij een ster in organiseren en plannen? Én weet jij alle communicatie met bewoners goed te structureren? Dan zoeken we jou!

 • Amsterdam
 • 24-40 uur per week

Bouwkundig Projectleider

Houd jij van multi-tasken én zoek jij een afwisselende baan? Wij zoeken een projectleider voor Lenferink in Amsterdam!

 • Amsterdam
 • 40 uur per week

Bouwkundig Projectleider

Houd jij van multi-tasken én zoek jij een afwisselende baan? Wij zoeken een projectleider voor Lenferink in Zwolle!

 • Zwolle
 • 40 uur per week

Projectleider Planmatig Onderhoud

Als Projectleider Planmatig Onderhoud ben je verantwoordelijk voor de projecten in planmatig gevelonderhoud (PO en PO+ tw: schildertechnisch, houtrotsanering, kozijnvervanging, glas, lichte bouwkundige werkzaamheden). Je stuurt de uitvoerders en voorlieden aan als ook de onderaannemers en je stelt de teams van vaklieden samen tezamen met de uitvoerders en voorlieden. Je stelt strakke en haalbare planningen op, bewaakt deze, bestelt materialen en houdt de projectadministratie bij. Je draagt zorg voor een veilige werkomgeving op locatie en een goede communicatie met de bewoners en opdrachtgevers. Je bewaakt het projectbudget, rapporteert duidelijk over de voortgang van je projecten en levert de input voor de nacalculatie. Daar waar nodig stuur je de projecten bij en draag je zorg voor de oplevering en tevreden klanten en bewoners. Je werkt direct samen met de Calculator/Werkvoorbereider, Uitvoerder en de Voorlieden.

 • Zwolle
 • 40 uur per week

Vacatures in