Lenferink

Lenferink Vastgoedonderhoud is een sterk groeiende onderneming. Lenferink is een toonaangevend en financieel gezond familiebedrijf die al 60 jaar actief is als betrouwbaar vastgoedonderhoudsbedrijf op het gebied van renovatie, (gevel)onderhoud en energiebesparing.

Lenferink is opgesplitst in twee regio’s te weten regio Midden-Nederland met drie vestigingen in Zwolle, Emmeloord, Amsterdam en Wehl (Arnhem) en de regio Noord-Oost met vestigingen in Lemelerveld en Deventer. Hun klanten zijn vooral woningbouwcorporaties en grotere vastgoedbeheerders. Zij werken steeds vaker in vernieuwende samenwerkingsverbanden, zoals in co-creatie (Resultaat Gericht Samenwerken). Wij ontzorgen klanten op het gebied van planvorming, technisch advies tot uitvoering en oplevering aan bestaand vastgoed en met gerichte product- en procesinnovaties.

Lenferink heeft een lange termijn focus: wij zijn toekomst -en innovatiegericht. Daarnaast zijn wij sterk klantgericht. Daarom hebben zij een uitstekende marktreputatie en hebben zij betrokken, vakkundige en creatieve medewerkers. De vestigingen worden vanuit Zwolle en Lemelerveld ondersteund door professionals op het gebied van Commercie, Financiën, ICT, HRM & KAM en Bewonersconsulenten.

Open inschrijving bij Lenferink


Deel dit bedrijf:

   

Vacatures in