Qoore Bakels

Bakels senior qoore

Bakels Senior

Bakels Senior, sinds 1904 producent en leverancier van bakkerijgrondstoffen

Sinds 1904 ontwikkelt Bakels Senior bakkerijgrondstoffen voor alle segmenten binnen de bakkerijwereld. Met hun uitgebreide kennis van bakkerij-ingrediënten produceren ze producten voor zowel broodbakkers als banketbakkers, of het nu gaat om ambachtelijke toepassingen of industriële verwerking. Dankzij hun wereldwijde expertise biedt Bakels een volledig assortiment aan broodgrondstoffen, banketgrondstoffen en andere bakkerij ingrediënten, die ze speciaal ontwikkelen om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Hun streven is om als een dynamische en succesvolle organisatie te opereren, waarbij we hoogwaardige diensten leveren om de voorkeurspartner te worden voor klanten in de bakmiddelenindustrie.

Hun toewijding aan de klant gaat verder dan producten alleen; ze bieden uitgebreide technische ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat bakkers optimaal gebruik kunnen maken van de aangeboden concepten en ingrediënten. Door deze aanpak willen ze niet alleen een leverancier zijn, maar een waardevolle partner in de groei en succesvolle operatie van bakkerijen wereldwijd.